BÜYÜKGÖZ’ÜN GEBZESPOR AŞKI!

SPOR 22.11.2021 - 18:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKGÖZ’ÜN GEBZESPOR AŞKI!

ÖNCE TRİBÜNLERİ DOLAŞTI, SONRA FUTBOLCULARLA KUCAKLAŞTI
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, şampiyonluk ateşini yaktı. 7-0 kazanılan Irmakspor maçı öncesinde tribünleri dolaşan Büyükgöz, Gebzesporlu futbolcular ile kucaklaşarak şampiyonluk beklentilerini yineledi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor’un önceki gün sahasında Irmakspor ile oynadığı maç öncesinde mor beyazlı taraftarlar ve futbolcular ile kenetlendi. Önce tribünleri dolaşarak Gebzeli futbol severleri selamlayan Başkan Büyükgöz, Eskiçarşı taraftarının önünde Gebzespor atkısı açarak objektiflere poz verdi. Şampiyonluk ateşini yakarak, “O sene bu sene” diyen Başkan Büyükgöz, seremoni öncesinde Gebzespor ilk 11’i ile hatıra fotoğrafı çektirerek takımına başarı dileklerinde bulundu. Irmakspor maçında adeta şov yapan Menekşe, sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrılarak hem Büyükgöz’ü, hem de tribünlerdeki mor beyazlı taraftarları mest etti.
ÖNCE TRİBÜNLERİ DOLAŞTI, SONRA FUTBOLCULARLA KUCAKLAŞTI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, şampiyonluk ateşini yaktı. 7-0 kazanılan Irmakspor maçı öncesinde tribünleri dolaşan Büyükgöz, Gebzesporlu futbolcular ile kucaklaşarak şampiyonluk beklentilerini yineledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor’un önceki gün sahasında Irmakspor ile oynadığı maç öncesinde mor beyazlı taraftarlar ve futbolcular ile kenetlendi. Önce tribünleri dolaşarak Gebzeli futbol severleri selamlayan Başkan Büyükgöz, Eskiçarşı taraftarının önünde Gebzespor atkısı açarak objektiflere poz verdi. Şampiyonluk ateşini yakarak, “O sene bu sene” diyen Başkan Büyükgöz, seremoni öncesinde Gebzespor ilk 11’i ile hatıra fotoğrafı çektirerek takımına başarı dileklerinde bulundu. Irmakspor maçında adeta şov yapan Menekşe, sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrılarak hem Büyükgöz’ü, hem de tribünlerdeki mor beyazlı taraftarları mest etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.