ÇAYIROVA’DA VEZNELER HAFTA SONU AÇIK

Çayırova 19.11.2021 - 16:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA VEZNELER HAFTA SONU AÇIK

ÇAYIROVA’DA VEZNELER HAFTA SONU AÇIK
Çayırova Belediyesi vezneleri emlak, çevre ve temizlik ile ilan reklam vergisinin ikinci taksit ödemeleri için cumartesi ve pazar günü hizmet verecek. 30 Kasım Salı günü sona erecek vergi ödemeleri için 20-21 ve 27-28 Kasım tarihlerinde 08.30-17.30 saatleri arasında vezneler hizmete açık olacak. Vatandaşların vergilerini geciktirerek cezalı duruma düşmemeleri için hatırlatmada bulunan ve son ödeme gününün 30 Kasım Salı günü mesai bitimi olduğunu bildiren yetkililer; ödeme seçenekleri hakkında da vatandaşları bilgilendirerek; emlak, çevre ve temizlik ile ilan reklam vergilerinin belediye hizmet binasındaki emlak servisinde yatırılabileceği gibi, banka hesap numaralarından, tüm PTT şubelerinden ve www.cayirova.bel.tr internet adresinden online olarak ödeme yapılabileceğini hatırlattılar.
ÇAYIROVA’DA VEZNELER HAFTA SONU AÇIK

Çayırova Belediyesi vezneleri emlak, çevre ve temizlik ile ilan reklam vergisinin ikinci taksit ödemeleri için cumartesi ve pazar günü hizmet verecek.

30 Kasım Salı günü sona erecek vergi ödemeleri için 20-21 ve 27-28 Kasım tarihlerinde 08.30-17.30 saatleri arasında vezneler hizmete açık olacak. Vatandaşların vergilerini geciktirerek cezalı duruma düşmemeleri için hatırlatmada bulunan ve son ödeme gününün 30 Kasım Salı günü mesai bitimi olduğunu bildiren yetkililer; ödeme seçenekleri hakkında da vatandaşları bilgilendirerek; emlak, çevre ve temizlik ile ilan reklam vergilerinin belediye hizmet binasındaki emlak servisinde yatırılabileceği gibi, banka hesap numaralarından, tüm PTT şubelerinden ve www.cayirova.bel.tr internet adresinden online olarak ödeme yapılabileceğini hatırlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.