ÇAYIROVA’NIN KAYMAKAMLIK SORUNUNU SÜLEYMAN SOYLU, ÇÖZDÜ

Çayırova 17.11.2021 - 13:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’NIN KAYMAKAMLIK SORUNUNU SÜLEYMAN SOYLU, ÇÖZDÜ

Çayırova’nın en büyük sorunların biri olan kaymakamlık hizmet binası problemi çözülüyor. Eski, ulaşımı zor ve yetersiz olan kaymakamlık binası sorununu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya aktaran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yeni kaymakamlık binası için çalışmalara başlanacağının müjdesini verdi. Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temalı ‘Tam Bana Göre Festival’ programına katılmak üzere Ankara’ya giden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Başkan Çiftçi ziyaretinde Çayırova’daki sorunları Bakan Soylu’ya aktardı. Çiftçi, özellikle kaymakamlık hizmet binasından bahsederek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan destek istedi. BİR SORUN DAHA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR Çayırova’nın bir sorununu daha çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Çiftçi müjdeyi açıklarken şu ifadeleri kullandı; “Şehrimizin ihtiyaçlarını çözme yolunda önemli bir adım daha attık. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya arz ettiğimiz kaymakamlık binası yapımı konusunda çalışmalara başlıyoruz. Çayırova’mıza hayırlı olsun. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya çok teşekkür ederim.”

Çayırova’nın en büyük sorunların biri olan kaymakamlık hizmet binası problemi çözülüyor. Eski, ulaşımı zor ve yetersiz olan kaymakamlık binası sorununu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya aktaran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yeni kaymakamlık binası için çalışmalara başlanacağının müjdesini verdi.

Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temalı ‘Tam Bana Göre Festival’ programına katılmak üzere Ankara’ya giden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Başkan Çiftçi ziyaretinde Çayırova’daki sorunları Bakan Soylu’ya aktardı. Çiftçi, özellikle kaymakamlık hizmet binasından bahsederek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan destek istedi.

BİR SORUN DAHA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Çayırova’nın bir sorununu daha çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Çiftçi müjdeyi açıklarken şu ifadeleri kullandı; “Şehrimizin ihtiyaçlarını çözme yolunda önemli bir adım daha attık. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya arz ettiğimiz kaymakamlık binası yapımı konusunda çalışmalara başlıyoruz. Çayırova’mıza hayırlı olsun. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya çok teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.