12 MİLYON DEĞERİNDE 11 ARSA SATIŞA ÇIKTI!

KOCAELİ 14.11.2021 - 14:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

12 MİLYON DEĞERİNDE 11 ARSA SATIŞA ÇIKTI!

Kocaeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, 12 milyon lira değerindeki 11 arsayı satışa çıkarttı. Kocaeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yine arsa satıyor. Müdürlük 11 arsayı satışa çıkarttı. Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Milli Emlak Dairesi Başkanlığından verilen satış ilanına göre, İzmit, Dilovası, Darıca, Kandıra ve Kartepe’de bulunan toplam değeri 12 milyon 762 bin lira olan 11 arsa satılacak. Satışa çıkartılan çeşitli büyüklükteki arsalar için 295 bin lira ile 2 milyon 358 bin lira arasında değişen satış bedelleri belirlendi. Satış ihaleleri 6 Aralık günü valilik binasından yapılacak.

Kocaeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, 12 milyon lira değerindeki 11 arsayı satışa çıkarttı.

Kocaeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yine arsa satıyor. Müdürlük 11 arsayı satışa çıkarttı. Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Milli Emlak Dairesi Başkanlığından verilen satış ilanına göre, İzmit, Dilovası, Darıca, Kandıra ve Kartepe’de bulunan toplam değeri 12 milyon 762 bin lira olan 11 arsa satılacak. Satışa çıkartılan çeşitli büyüklükteki arsalar için 295 bin lira ile 2 milyon 358 bin lira arasında değişen satış bedelleri belirlendi. Satış ihaleleri 6 Aralık günü valilik binasından yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.