SON 10 GÜN!

SPOR 07.04.2021 - 10:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SON 10 GÜN!

Yeni sezonda BAL ligine yeni yükselen 5 takımla aynın grupta mücadele edecek olan Gebzespor, mazisine, marka imajına ve camiasına yakışan mücadeleyi saha içinde göstererek, ipi göğüslemek istiyor. Koronavirüs salgını nedeniyle bir yılı aşkın süredir oynanamayan Bölgesel Amatör Lig hasreti artık son bulmaya çok yaklaştı. 17-18 Nisan’da başlayacak olan yeni sezonun startına 10 gün kalırken, Gebzespor’da heyecan artmış durumda. Yeni sezon kabus değiştirerek start verecek olan mor beyazlı ekibimiz, BAL 2.Bölge 2.Grup'ta mücadelesini verecek. 6 takımdan oluşan grupta şampiyonluk hedefi koyan Menekşe’nin mücadele edeceği 5 rakibi de Bölgesel Amatör Lig’e yeni yükselen takımlar olarak göze çarpıyor. Kocaeli Süper Amatör Lig’den Arslanbey G.B ve Değirmenderespor’un yanı sıra, Bursa Süper Amatör Lig’den Görükle İpekspor, Elmasbahçelerspor ve Gemlik Vefaspor BAL ligine yükseldiler. Camiasıyla ve marka değeri ile rakipleri ile arasında uçurum olan Gebzespor, ismine yakışır mücadeleyi de sahada göstererek taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Yeni sezonda BAL ligine yeni yükselen 5 takımla aynın grupta mücadele edecek olan Gebzespor, mazisine, marka imajına ve camiasına yakışan mücadeleyi saha içinde göstererek, ipi göğüslemek istiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle bir yılı aşkın süredir oynanamayan Bölgesel Amatör Lig hasreti artık son bulmaya çok yaklaştı. 17-18 Nisan’da başlayacak olan yeni sezonun startına 10 gün kalırken, Gebzespor’da heyecan artmış durumda. Yeni sezon kabus değiştirerek start verecek olan mor beyazlı ekibimiz, BAL 2.Bölge 2.Grup'ta mücadelesini verecek. 6 takımdan oluşan grupta şampiyonluk hedefi koyan Menekşe’nin mücadele edeceği 5 rakibi de Bölgesel Amatör Lig’e yeni yükselen takımlar olarak göze çarpıyor. Kocaeli Süper Amatör Lig’den Arslanbey G.B ve Değirmenderespor’un yanı sıra, Bursa Süper Amatör Lig’den Görükle İpekspor, Elmasbahçelerspor ve Gemlik Vefaspor BAL ligine yükseldiler. Camiasıyla ve marka değeri ile rakipleri ile arasında uçurum olan Gebzespor, ismine yakışır mücadeleyi de sahada göstererek taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.