Çetinkaya, “Olan gariban esnafa oldu ”

SİYASET 31.03.2021 - 15:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çetinkaya, “Olan gariban esnafa oldu ”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya hükümetin yeni koronavirüs kararlarıyla ilgili konuşarak, “Güzel yerlerde olmak varken ne yazık ki bu durumdayız, lebaleb kongreler bitince yasakları yeniden başlattılar, olan gariban esnafa oldu” dedi. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, salgında alınan yeni kararları eleştirdi. Başkan Çetinkaya, “Kongreler bitti olan yine esnafa oldu. Lebaleb kongreler bitince fatura bizlere kesildi. Bir açıp bir kapatıyorlar. Bu bizleri üzüyor. Salgın konusunda verdiğimiz mücadele bu olmamalı. Bu kararlar yetkilileri de zor durumda bırakıyor. Baştakiler kurallara uymazsa vatandaş ne yapsın? Normal vatandaş kurallara uymayınca ne diyeceğiz? İşin başındakiler böyle yaparsa millet ne yapsın? Kongreler bitince yeniden kapandık, Allah yardımcımız olsun, başka diyecek söz kalmadı” dedi. MAALESEF KÖTÜ NOKTADAYIZ Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya sözlerinin devamında “Bakın bir alınan karar diğerine uymuyor. Her gün başka kararlar alınıyor. Esnaf şaşırdı, herkes şaşırdı. Aşı çalışmaları ne oldu? Hızlı başladı arkası kesildi. Sağlık Bakanımız da yapılanların şaşkınlığını yaşıyordur bana göre. Üzülüyorum, üzülüyoruz, maalesef iyi noktada değiliz. Gönül ister ki daha iyi yerlerde olalım, ancak yöneticiler bunu reva görüyor. Ben kararlara esprili yaklaşıyorum, kongre bitti yasak geldi diyorum. Başka söylenecek söz sahiden kalmıyor” diyerek kararlara tepki gösterdi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya hükümetin yeni koronavirüs kararlarıyla ilgili konuşarak, “Güzel yerlerde olmak varken ne yazık ki bu durumdayız, lebaleb kongreler bitince yasakları yeniden başlattılar, olan gariban esnafa oldu” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, salgında alınan yeni kararları eleştirdi. Başkan Çetinkaya, “Kongreler bitti olan yine esnafa oldu. Lebaleb kongreler bitince fatura bizlere kesildi. Bir açıp bir kapatıyorlar. Bu bizleri üzüyor. Salgın konusunda verdiğimiz mücadele bu olmamalı. Bu kararlar yetkilileri de zor durumda bırakıyor. Baştakiler kurallara uymazsa vatandaş ne yapsın? Normal vatandaş kurallara uymayınca ne diyeceğiz? İşin başındakiler böyle yaparsa millet ne yapsın? Kongreler bitince yeniden kapandık, Allah yardımcımız olsun, başka diyecek söz kalmadı” dedi.

MAALESEF KÖTÜ NOKTADAYIZ

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya sözlerinin devamında “Bakın bir alınan karar diğerine uymuyor. Her gün başka kararlar alınıyor. Esnaf şaşırdı, herkes şaşırdı. Aşı çalışmaları ne oldu? Hızlı başladı arkası kesildi. Sağlık Bakanımız da yapılanların şaşkınlığını yaşıyordur bana göre. Üzülüyorum, üzülüyoruz, maalesef iyi noktada değiliz. Gönül ister ki daha iyi yerlerde olalım, ancak yöneticiler bunu reva görüyor. Ben kararlara esprili yaklaşıyorum, kongre bitti yasak geldi diyorum. Başka söylenecek söz sahiden kalmıyor” diyerek kararlara tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.