“Hocamız kalpleri birleştirmeye devam ediyor”

SİYASET 28.02.2021 - 15:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Hocamız kalpleri birleştirmeye devam ediyor”

“Hocamız kalpleri birleştirmeye devam ediyor”
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, merhum başbakan Necmettin Erbakan’ı unutmayarak taziye mesajı yayınladı. Çetinkaya mesajında “Erbakan hocamızın sağlığında bir araya gelebilme gayret ve çalışmaları taktir edilirdi. Vefatından sonrada hep bir araya gelme sebebi oldu ve olmaya devam ediyor” ifadesini kullanırken “Saadet partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu öncülüğünde Ak Parti, CHP, İYİ Parti, HDP, DP, BBP, Deva ve Gelecek Partisi Genel başkanları veya vekilleri merhum Erbakan hocamızı anma programında bir araya geldiler” ifadesini kullandı. “HOCAMIZI SAYGIYLA SEVGİYLE ANIYORUZ” Saadetli Çetinkaya sözlerinin devamında “Yaşanabilir bir Türkiye temalı anma programında başkanlar bir bir kürsüye gelerek düşüncelerini aktardılar. Bu güzel manzarayı ülkemize yaşattığı için Saadet partisi genel başkanı Sayın Temel Karamollağoğluna teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle hocamızı birkez daha rahmetle yad ediyoruz Ruhun şad olsun” şeklinde konuştu.    
“Hocamız kalpleri birleştirmeye devam ediyor”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, merhum başbakan Necmettin Erbakan’ı unutmayarak taziye mesajı yayınladı. Çetinkaya mesajında “Erbakan hocamızın sağlığında bir araya gelebilme gayret ve çalışmaları taktir edilirdi. Vefatından sonrada hep bir araya gelme sebebi oldu ve olmaya devam ediyor” ifadesini kullanırken “Saadet partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu öncülüğünde Ak Parti, CHP, İYİ Parti, HDP, DP, BBP, Deva ve Gelecek Partisi Genel başkanları veya vekilleri merhum Erbakan hocamızı anma programında bir araya geldiler” ifadesini kullandı.

“HOCAMIZI SAYGIYLA SEVGİYLE ANIYORUZ”

Saadetli Çetinkaya sözlerinin devamında “Yaşanabilir bir Türkiye temalı anma programında başkanlar bir bir kürsüye gelerek düşüncelerini aktardılar. Bu güzel manzarayı ülkemize yaşattığı için Saadet partisi genel başkanı Sayın Temel Karamollağoğluna teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle hocamızı birkez daha rahmetle yad ediyoruz Ruhun şad olsun” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.