Müftü Çınar’dan personeline başarı belgesi

Darıca 28.02.2021 - 10:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Müftü Çınar’dan personeline başarı belgesi

Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, personeline başarı belgelerini takdim etti. Koronavirüs döneminde Darıca İlçe Müftülüğü personellerinin filyasyon ve vefa destek gruplarına yardımları için başarı belgelerini Darıca İlçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar takdim etti. Personeline teşekkür eden Müftü Çınar, “Covid-19 döneminde tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da Din Görevlilerimiz gerek Vefa-Destek Gruplarında gerekse Filyasyon Ekiplerinde destansı hizmetlere imza attılar. Covid-19 virüsü ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren hizmetten ve verilen görevlerden bir an bile uzak kalmayan, bıkmayan, usanmayan ve hatta çoğu insanın hastalığın bulaşma korkusuyla görev almaktan endişe edip korktuğu bir dönemde bir adım bile geri atmayıp adeta ‘okçular tepesini terk etmeyen’ hastanelerde görev yapan personelimiz Darıca müftülüğünün gurur kaynağıdır. Bu asil görevlilerimiz bazen şoför olur hasta taşır, bazen hastalara erzak taşır, bazen de vefat edenleri omuzlarında kabre taşır onu ebedi âleme yolcu eder. Koronavirüs sürecinde var gücü ile çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, personeline başarı belgelerini takdim etti.

Koronavirüs döneminde Darıca İlçe Müftülüğü personellerinin filyasyon ve vefa destek gruplarına yardımları için başarı belgelerini Darıca İlçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar takdim etti. Personeline teşekkür eden Müftü Çınar, “Covid-19 döneminde tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da Din Görevlilerimiz gerek Vefa-Destek Gruplarında gerekse Filyasyon Ekiplerinde destansı hizmetlere imza attılar. Covid-19 virüsü ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren hizmetten ve verilen görevlerden bir an bile uzak kalmayan, bıkmayan, usanmayan ve hatta çoğu insanın hastalığın bulaşma korkusuyla görev almaktan endişe edip korktuğu bir dönemde bir adım bile geri atmayıp adeta ‘okçular tepesini terk etmeyen’ hastanelerde görev yapan personelimiz Darıca müftülüğünün gurur kaynağıdır. Bu asil görevlilerimiz bazen şoför olur hasta taşır, bazen hastalara erzak taşır, bazen de vefat edenleri omuzlarında kabre taşır onu ebedi âleme yolcu eder. Koronavirüs sürecinde var gücü ile çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.