MUZAFFER BIYIK YİNE SÖZÜNÜ TUTTU

Darıca 27.02.2021 - 16:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MUZAFFER BIYIK YİNE SÖZÜNÜ TUTTU

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca-Gebze OSB Metro hattı çalışmaları nedeniyle kapatılan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı için hastanenin yanında bulunan belediye arazisini otopark yaparak vatandaşların kullanımına açtı. 20 Ekim 2018’de temeli atılan Gebze-Darıca Metrosu’nda ‘Farabi Devlet Hastanesi’ durağı inşaat çalışması nedeniyle Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı kapatılmıştı. Kapatılan otopark hasta ve hasta yakınlarını mağdur ederken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu sorunu da çözüme kavuşturdu. Uzun süredir hastane yönetimiyle irtibat halinde olan Başkan Bıyık geçtiğimiz ay Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek yeni otopark için çalışmalara başlamıştı. OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK Hastanenin hemen yanında bulunan belediye arazisinde yapılan düzenlemelerin ardından yeni otopark alanı oluşturuldu. Biten çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca-Gebze OSB Metro hattı çalışmaları nedeniyle kapatılan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı için çözüm ürettik. Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ve Darıca Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı ile birlikte hastanelerin hemen yanında bulunan belediyemize ait arazinin otopark olması konusunda karara vararak çalışmalara başlamıştık. İlgili alanı düzenleyerek sorunu çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.  

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca-Gebze OSB Metro hattı çalışmaları nedeniyle kapatılan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı için hastanenin yanında bulunan belediye arazisini otopark yaparak vatandaşların kullanımına açtı.

20 Ekim 2018’de temeli atılan Gebze-Darıca Metrosu’nda ‘Farabi Devlet Hastanesi’ durağı inşaat çalışması nedeniyle Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı kapatılmıştı. Kapatılan otopark hasta ve hasta yakınlarını mağdur ederken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu sorunu da çözüme kavuşturdu. Uzun süredir hastane yönetimiyle irtibat halinde olan Başkan Bıyık geçtiğimiz ay Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek yeni otopark için çalışmalara başlamıştı.

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Hastanenin hemen yanında bulunan belediye arazisinde yapılan düzenlemelerin ardından yeni otopark alanı oluşturuldu. Biten çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca-Gebze OSB Metro hattı çalışmaları nedeniyle kapatılan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı için çözüm ürettik. Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ve Darıca Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı ile birlikte hastanelerin hemen yanında bulunan belediyemize ait arazinin otopark olması konusunda karara vararak çalışmalara başlamıştık. İlgili alanı düzenleyerek sorunu çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.