Gebze’de ücretsiz katlı otopark

GEBZE 25.02.2021 - 14:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de ücretsiz katlı otopark

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yargı kararı ile tekrar belediyeye devredilen 120 araçlık otoparkta tadilat çalışmalarının başlayana kadar Gebzelilerin ücretsiz olarak faydalanabileceğini duyurdu. Gebze'de 25 yıllığına bir işadamının işletmesine devredilen katlı otopark, 6 yıldır süren davanın ardından mahkeme kararıyla Gebze Belediyesi’ne devredildi. 120 araçlık otoparkta tadilat çalışmalarının başlayana kadar Gebzelilerin ücretsiz olarak faydalanabileceğini duyuran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Otoparkın mülkiyeti belediyemize aitti. 25 yıllık kira süresinin dolması akabinde 6 yıldan beri devam eden yargı süreci sona erdi. Hukuk kararını verdi ve mülkiyet sahibi olan kamuya yani belediyemize devri sağlandı. Önemli ve merkezi konumuyla Gebzeli hemşerilerimize devirden sonra bir süre ücretsiz hizmet verecek katlı otoparkımızı modernize ederek 120 araçlık kapasitesiyle yine vatandaşlarımıza hizmet edecek duruma getireceğiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için Gebze Merkez’de otopark sorununu bu şekilde gidereceğiz” dedi.  

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yargı kararı ile tekrar belediyeye devredilen 120 araçlık otoparkta tadilat çalışmalarının başlayana kadar Gebzelilerin ücretsiz olarak faydalanabileceğini duyurdu.

Gebze'de 25 yıllığına bir işadamının işletmesine devredilen katlı otopark, 6 yıldır süren davanın ardından mahkeme kararıyla Gebze Belediyesi’ne devredildi. 120 araçlık otoparkta tadilat çalışmalarının başlayana kadar Gebzelilerin ücretsiz olarak faydalanabileceğini duyuran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Otoparkın mülkiyeti belediyemize aitti. 25 yıllık kira süresinin dolması akabinde 6 yıldan beri devam eden yargı süreci sona erdi. Hukuk kararını verdi ve mülkiyet sahibi olan kamuya yani belediyemize devri sağlandı. Önemli ve merkezi konumuyla Gebzeli hemşerilerimize devirden sonra bir süre ücretsiz hizmet verecek katlı otoparkımızı modernize ederek 120 araçlık kapasitesiyle yine vatandaşlarımıza hizmet edecek duruma getireceğiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için Gebze Merkez’de otopark sorununu bu şekilde gidereceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.