Başkan Şayir’e işçilerden çay ikramı

Dilovası 25.02.2021 - 12:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkan Şayir’e işçilerden çay ikramı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşlarını yakından takip ediyor. Sık sık inşaat alanlarını ziyaret eden Başkan Şayir işçilerle yalıtım malzemelerinin üstüne oturup çay içti, sohbet etti. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçede çalışan vatandaşlarını sık sık ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Şayir, inşaat işçileri ile sohbet edip, onların ikramı olan çayı afiyetle içti. Her zaman halkla iç içe olan Başkan Şayir’in bu tavrı işçiler tarafından memnuniyetle karşılanırken, Başkan Şayir’e teşekkür edip, onunla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan yalıtım malzemelerinin üstünde oturarak bir süre işçilerle sohbet ederken, sonrasında inşaat alanında incelemelerde bulundu. TAKDİR YA DA TEŞEKKÜR BEKLEMEDİK Burada konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası Belediyesi olarak hem projelerimizin hem de vatandaşlarımızın işlerinde incelemelerde bulunduk. Bizler işçi ve esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek adına taşın altına elimizi her zaman koyuyoruz. Bunu yaparken de bir takdir veya teşekkür beklemedik” diyerek sözlerini tamamladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşlarını yakından takip ediyor. Sık sık inşaat alanlarını ziyaret eden Başkan Şayir işçilerle yalıtım malzemelerinin üstüne oturup çay içti, sohbet etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçede çalışan vatandaşlarını sık sık ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Şayir, inşaat işçileri ile sohbet edip, onların ikramı olan çayı afiyetle içti. Her zaman halkla iç içe olan Başkan Şayir’in bu tavrı işçiler tarafından memnuniyetle karşılanırken, Başkan Şayir’e teşekkür edip, onunla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan yalıtım malzemelerinin üstünde oturarak bir süre işçilerle sohbet ederken, sonrasında inşaat alanında incelemelerde bulundu.

TAKDİR YA DA TEŞEKKÜR BEKLEMEDİK

Burada konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası Belediyesi olarak hem projelerimizin hem de vatandaşlarımızın işlerinde incelemelerde bulunduk. Bizler işçi ve esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek adına taşın altına elimizi her zaman koyuyoruz. Bunu yaparken de bir takdir veya teşekkür beklemedik” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.