Gebze’de normalleşme denetimleri

GEBZE 25.02.2021 - 10:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de normalleşme denetimleri

Kocaeli’nde son günlerde artan vaka sayıları ve normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte yapılan sıkı denetimlere Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da katıldı. Tipioğlu Gebze’de maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması için esnaf ve vatandaşa uyarılarda bulundu. Koronavirüse karşı alınan tedbirlere istinaden, günlük olarak gerçekleştirilen uygulamaların artan vaka sayıları ve normalleşme sürecine girilmesi sebebiyle 10 gün boyunca daha sıkı bir şekilde yapılmasına başlandı. Kocaeli Valiliği’nin talimatları ile Gebze’de gerçekleştirilen denetimlere Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da katıldı. Tipioğlu’na İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Aydın ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili de eşlik etti. Ziyaretinde esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe temizlik kurallarına uymaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli’nin normalleşmesi için kurallara uyulmasını söyledi.

Kocaeli’nde son günlerde artan vaka sayıları ve normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte yapılan sıkı denetimlere Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da katıldı. Tipioğlu Gebze’de maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması için esnaf ve vatandaşa uyarılarda bulundu.

Koronavirüse karşı alınan tedbirlere istinaden, günlük olarak gerçekleştirilen uygulamaların artan vaka sayıları ve normalleşme sürecine girilmesi sebebiyle 10 gün boyunca daha sıkı bir şekilde yapılmasına başlandı. Kocaeli Valiliği’nin talimatları ile Gebze’de gerçekleştirilen denetimlere Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da katıldı. Tipioğlu’na İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Aydın ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili de eşlik etti. Ziyaretinde esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe temizlik kurallarına uymaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli’nin normalleşmesi için kurallara uyulmasını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.