“PAZARTESİ YENİDEN KAVUŞUYORUZ!”

GEBZE 25.02.2021 - 09:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“PAZARTESİ YENİDEN KAVUŞUYORUZ!”

15 Şubat itibari ile açılan köy okullarının ardından pazartesi günü de 8. sınıflar eğitime başlayacak. Gebze’de tüm okulların yüz yüze eğitime hazır olduğunu dile getiren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, öğrencilerini çok özlediğini de söyledi. Geçtiğimiz haftalarda alınan tedbirler kapsamında okulların ne zaman açılacağı belirlenmişti. Buna göre 15 Şubat itibarıyla köy okulları açılırken, Pazartesi gününden itibaren ise tüm resmi ve özel ilkokullar, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak. Hem öğrencilerde hem de velilerde büyük heyecan söz konusu. Pazartesi gününden itibaren tüm resmi ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak. 8. sınıflarda yüz yüze eğitim yapılacak günler ile eğitime başlama ve bitiş saatleri okul yönetimleri tarafından öğretmenlerle birlikte belirlenecek. Pazartesi günü heyecanı şimdiden öğrenci ve velileri sararken Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Gebze’de tüm okullar eğitime hazır” mesajı verdi. “HASRET VE ÖZLEMLE BEKLİYORUZ” Gazetemize konuşan Müdür Şener Doğan, “Çok hasret çektik, özledik. Pazartesi gününden itibaren yeniden kavuşuyoruz. Köy okullarımız bildiğiniz üzere eğitime başladı. Hiç birinde bir sıkıntı yok. Öğrenciler mutlu, öğretmenler mutlu. Pazartesi gününden itibaren de diğer okullarımız eğitime başlıyor. Bizler gurur sevinç ve heyecan içindeyiz. Her okulumuzda önlemler alındı hiçbirinde bir sorun yer almıyor, pazartesi gününü iple çekiyoruz” açıklamasını yaptı.

15 Şubat itibari ile açılan köy okullarının ardından pazartesi günü de 8. sınıflar eğitime başlayacak. Gebze’de tüm okulların yüz yüze eğitime hazır olduğunu dile getiren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, öğrencilerini çok özlediğini de söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda alınan tedbirler kapsamında okulların ne zaman açılacağı belirlenmişti. Buna göre 15 Şubat itibarıyla köy okulları açılırken, Pazartesi gününden itibaren ise tüm resmi ve özel ilkokullar, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak. Hem öğrencilerde hem de velilerde büyük heyecan söz konusu. Pazartesi gününden itibaren tüm resmi ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak. 8. sınıflarda yüz yüze eğitim yapılacak günler ile eğitime başlama ve bitiş saatleri okul yönetimleri tarafından öğretmenlerle birlikte belirlenecek. Pazartesi günü heyecanı şimdiden öğrenci ve velileri sararken Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Gebze’de tüm okullar eğitime hazır” mesajı verdi.

“HASRET VE ÖZLEMLE BEKLİYORUZ”

Gazetemize konuşan Müdür Şener Doğan, “Çok hasret çektik, özledik. Pazartesi gününden itibaren yeniden kavuşuyoruz. Köy okullarımız bildiğiniz üzere eğitime başladı. Hiç birinde bir sıkıntı yok. Öğrenciler mutlu, öğretmenler mutlu. Pazartesi gününden itibaren de diğer okullarımız eğitime başlıyor. Bizler gurur sevinç ve heyecan içindeyiz. Her okulumuzda önlemler alındı hiçbirinde bir sorun yer almıyor, pazartesi gününü iple çekiyoruz” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.