KÖŞKLÜÇEŞME SAKİNLERİNDEN ATM ÇAĞRISI!

GEBZE 25.02.2021 - 09:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KÖŞKLÜÇEŞME SAKİNLERİNDEN ATM ÇAĞRISI!

Köşklüçeşme Mahalle sakinleri Ziraat Bankası ATM’sinin mahallelerinde olmasını arzu ediyor. Mahalleliler “Çarşıya kadar gitmek zorunda kalıyoruz bu konuda çözüm istiyoruz” yorumunu yapıyorlar. Mahalle sakinleri “Ziraat Bankasından hizmet gören çok sayıda vatandaş var, en azından bir ATM mahallemizde olmalı, uzaklara gitmek zorunda kalmayalım” diyorlar. “YAZ KIŞ BÜYÜK ÇİLE ÇEKİYORUZ” Köşklüçeşme mahallesi sakinleri mahallelerine Ziraat Bankası ATM’sinin konması isterken bu konuda uzun zamandır uğraş veriyorlar. Muhtarlığa seslerini duyuran, sosyal medyadan paylaşım yapan mahalleliler, “Para çekmek adına çarşıya kadar gitmek zorunda kalıyoruz, yaz kış sorun oluyor. Bu konuda yetkililerden çözüm istiyoruz” ifadesini kullanırken kısa zamanda mahallelerine ATM hizmeti beklediklerini söylediler.  Mahalle sakinleri konuyla ilgili olarak “Çarşıya gitmek zorunda kalmayalım” derken özellikle kötü havalarda para çekemediklerini kaydettiler.

Köşklüçeşme Mahalle sakinleri Ziraat Bankası ATM’sinin mahallelerinde olmasını arzu ediyor. Mahalleliler “Çarşıya kadar gitmek zorunda kalıyoruz bu konuda çözüm istiyoruz” yorumunu yapıyorlar. Mahalle sakinleri “Ziraat Bankasından hizmet gören çok sayıda vatandaş var, en azından bir ATM mahallemizde olmalı, uzaklara gitmek zorunda kalmayalım” diyorlar.

“YAZ KIŞ BÜYÜK ÇİLE ÇEKİYORUZ”

Köşklüçeşme mahallesi sakinleri mahallelerine Ziraat Bankası ATM’sinin konması isterken bu konuda uzun zamandır uğraş veriyorlar. Muhtarlığa seslerini duyuran, sosyal medyadan paylaşım yapan mahalleliler, “Para çekmek adına çarşıya kadar gitmek zorunda kalıyoruz, yaz kış sorun oluyor. Bu konuda yetkililerden çözüm istiyoruz” ifadesini kullanırken kısa zamanda mahallelerine ATM hizmeti beklediklerini söylediler.  Mahalle sakinleri konuyla ilgili olarak “Çarşıya gitmek zorunda kalmayalım” derken özellikle kötü havalarda para çekemediklerini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.