HAYDİ GENÇLER!

SPOR 25.02.2021 - 09:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

HAYDİ GENÇLER!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Play-Off yolunda çok önemli bir 90 dakikaya çıkıyor. Sarı yeşilli ekibimiz, iyi bir kadrosu olmasına rağmen istikrarsız sonuçlar alan İskenderun FK karşısında deplasmanda puan arayacak. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligdeki 22.maçında bugün deplasmanda İskenderun FK ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında rakibine kendi sahasında 2-0 yenilerek ilk iç saha yenilgisi tadan sarı yeşilli ekibimiz, rakibi karşısında rövanşta puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Play-Off yolunda büyük önem taşıyan maçtan istediği sonuçla ayrılarak yerini kaybetmek istemeyen Darıca G.B, son düdüğe kadar mücadele ederek Darıca‘ya mutlu dönmek istiyor. Temsilcimizde sakatlığı bulunan Hüseyin Seylığlı dışında eksik oyuncu bulunmuyor. İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan zorlu randevu saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Konya bölgesi hakemlerinden Yusuf Alper Abalı yönetecek.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Play-Off yolunda çok önemli bir 90 dakikaya çıkıyor. Sarı yeşilli ekibimiz, iyi bir kadrosu olmasına rağmen istikrarsız sonuçlar alan İskenderun FK karşısında deplasmanda puan arayacak.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligdeki 22.maçında bugün deplasmanda İskenderun FK ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında rakibine kendi sahasında 2-0 yenilerek ilk iç saha yenilgisi tadan sarı yeşilli ekibimiz, rakibi karşısında rövanşta puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Play-Off yolunda büyük önem taşıyan maçtan istediği sonuçla ayrılarak yerini kaybetmek istemeyen Darıca G.B, son düdüğe kadar mücadele ederek Darıca‘ya mutlu dönmek istiyor. Temsilcimizde sakatlığı bulunan Hüseyin Seylığlı dışında eksik oyuncu bulunmuyor. İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan zorlu randevu saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Konya bölgesi hakemlerinden Yusuf Alper Abalı yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.