Darıca’da normalleşme sürecine geçiş denetimleri

Darıca 24.02.2021 - 11:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da normalleşme sürecine geçiş denetimleri

Covid-19 salgını nedeniyle ülke çapında yürütülen mücadele kapsamında Darıca’da normalleşme sürecine geçiş için yasakların azaltılması ortadan kaldırılması amacıyla, toplu taşıma araçları, marketler, pazarlar, alışveriş yerleri, parklar, meydanlar ve caddelerde denetimler yapıldı. Darıca’da gerçekleştirilen denetimlere Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Darıca Kaymakam Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkan Vekili Ayhan Naci Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan ve birim amirleri katıldı. Denetimlerin ardından açıklama yapan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Normalleşmek için Covid-19 hasta sayımızı düşürmek zorundayız. HAYATIMIZIN NORMALLEŞMESİ İÇİN BİLİNÇLİ OLALIM Hafta sonu kısıtlamasının kaldırılması ve kapanan işyerlerinin açılması için hep birlikte azami dikkat ve özeni gösterelim. Önümüzdeki on günlük süreçte vaka sayılarına göre bu konuda karar verileceği için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. İlçemizde hasta sayısının yüksek olmasının temel sebebi olan, eve misafir kabul etmeyi bir süre erteleyelim. Hep birlikte koronavirüsle savaşımızı kazanmak ve hayatımızın normalleşmesi için bilinçli olalım” dedi.

Covid-19 salgını nedeniyle ülke çapında yürütülen mücadele kapsamında Darıca’da normalleşme sürecine geçiş için yasakların azaltılması ortadan kaldırılması amacıyla, toplu taşıma araçları, marketler, pazarlar, alışveriş yerleri, parklar, meydanlar ve caddelerde denetimler yapıldı.

Darıca’da gerçekleştirilen denetimlere Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Darıca Kaymakam Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkan Vekili Ayhan Naci Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan ve birim amirleri katıldı. Denetimlerin ardından açıklama yapan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Normalleşmek için Covid-19 hasta sayımızı düşürmek zorundayız.

HAYATIMIZIN NORMALLEŞMESİ İÇİN BİLİNÇLİ OLALIM

Hafta sonu kısıtlamasının kaldırılması ve kapanan işyerlerinin açılması için hep birlikte azami dikkat ve özeni gösterelim. Önümüzdeki on günlük süreçte vaka sayılarına göre bu konuda karar verileceği için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. İlçemizde hasta sayısının yüksek olmasının temel sebebi olan, eve misafir kabul etmeyi bir süre erteleyelim. Hep birlikte koronavirüsle savaşımızı kazanmak ve hayatımızın normalleşmesi için bilinçli olalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.