ELLİBEŞ’TEN “PROVAKASYONA DUR DE” ÇAĞRISI

SİYASET 03.02.2021 - 10:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ELLİBEŞ’TEN “PROVAKASYONA DUR DE” ÇAĞRISI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan AK Partili Melih Bulu’yu istemeyen öğrencilerin eylemleri ile alakalı açıklamada bulundu. Ellibeş, “Milletimizin aklını karıştırmak istiyorlar. Hep birlikte bu oyunu bozalım, provakasyona dur diyelim” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Boğaziçi Üniversitesi’nde devam eden eylemler hakkında açıklamada bulundu. Ellibeş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yasalara uygun olarak Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör ataması sonucu bu atamaya karşı oldukları iddiasıyla protesto ve gösterilerle provokasyon yoluna başvurulmuştur. Bu eylemlerin üzerinden çok geçmeden bu bir grup provokatör tarafından kutsalımız ve kıblemiz Kâbe'nin temsili maalesef ki ayaklar altına alınmaya çalışılmıştır. Söz konusu girişime tepkili eleştiriler sonrasında yapılanın aslında bir sanat eseri olduğu savunularak milletimizin manevi değerleriyle ve hassasiyetleriyle adeta alay edilmiştir. Üstelik tüm bu yaşananlar sonrası bu olayların açığa çıkmasına vesile olan üniversiteli öğrencilerimizi fişleyen dosyalar hazırlayıp, bu öğrenciler hedef gösterilmiştir. DEVLETİMİZ FIRSAT VERMEYECEKTİR Bu eylemlerden; yalan, iftira ve dezenformasyonla terör örgütleri ve marjinal grupları sahaya sürerek beklentiye girenler ve yeni bir Gezi Parkı kalkışması planlayanlar bilmelilerdir ki, Türkiye artık o eski Türkiye değildir. Önce üniversiteleri politize ederek işe koyuldukları tarihimizdeki sayısız örnekleriyle alenen anlaşılmaktadır. Buradan hareketle birtakım üniversitelerin kendilerini kurtarılmış bölge gibi ilan edip bu mantıkla hareket etmesine izin verilmeyecektir. Devletimiz attığı her adımda kurumlar arasında bir fark gözetmeksizin üniversiteleri aklın ve bilimin ışığında araştırma, eğitim ve topluma hizmet merkezleri yapma yolunda hiçbir tavize fırsat vermeyecektir.”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan AK Partili Melih Bulu’yu istemeyen öğrencilerin eylemleri ile alakalı açıklamada bulundu. Ellibeş, “Milletimizin aklını karıştırmak istiyorlar. Hep birlikte bu oyunu bozalım, provakasyona dur diyelim” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Boğaziçi Üniversitesi’nde devam eden eylemler hakkında açıklamada bulundu. Ellibeş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yasalara uygun olarak Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör ataması sonucu bu atamaya karşı oldukları iddiasıyla protesto ve gösterilerle provokasyon yoluna başvurulmuştur. Bu eylemlerin üzerinden çok geçmeden bu bir grup provokatör tarafından kutsalımız ve kıblemiz Kâbe'nin temsili maalesef ki ayaklar altına alınmaya çalışılmıştır. Söz konusu girişime tepkili eleştiriler sonrasında yapılanın aslında bir sanat eseri olduğu savunularak milletimizin manevi değerleriyle ve hassasiyetleriyle adeta alay edilmiştir. Üstelik tüm bu yaşananlar sonrası bu olayların açığa çıkmasına vesile olan üniversiteli öğrencilerimizi fişleyen dosyalar hazırlayıp, bu öğrenciler hedef gösterilmiştir.

DEVLETİMİZ FIRSAT VERMEYECEKTİR

Bu eylemlerden; yalan, iftira ve dezenformasyonla terör örgütleri ve marjinal grupları sahaya sürerek beklentiye girenler ve yeni bir Gezi Parkı kalkışması planlayanlar bilmelilerdir ki, Türkiye artık o eski Türkiye değildir. Önce üniversiteleri politize ederek işe koyuldukları tarihimizdeki sayısız örnekleriyle alenen anlaşılmaktadır. Buradan hareketle birtakım üniversitelerin kendilerini kurtarılmış bölge gibi ilan edip bu mantıkla hareket etmesine izin verilmeyecektir. Devletimiz attığı her adımda kurumlar arasında bir fark gözetmeksizin üniversiteleri aklın ve bilimin ışığında araştırma, eğitim ve topluma hizmet merkezleri yapma yolunda hiçbir tavize fırsat vermeyecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.