ÜMİTVAR, Tokyo’ya uğurladı

SPOR 17.01.2021 - 16:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÜMİTVAR, Tokyo’ya uğurladı

ÜMİTVAR, Tokyo’ya uğurladı
ÜMİTVAR etwinning projesi ile engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek isteyen proje ekibi; Gebze’de Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu sınıf öğretmeni Derya Kaya, Ereğli Kurtlar İlkokulu Öğretmeni Aysun Tepecik, Ereğli Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu Öğretmeni Salih Danışmaz, Gölcük Rheinland Phalz İlkokul öğretmeni Derya Özden, Ereğli Kurtlar İlkokulu öğretmeni Feyza Gürtepe, Ereğli Erdemir İlkokulu öğretmeni Yeşim Çiftçi, Ereğli Erdemir İlkokulu öğretmeni Duygu Boruönü Can, Ereğli Kepez İlkokulu öğretmeni Serap Gündoğdu, Kilis Şehit Abdullah Delibaş İlkokulu öğretmeni Ferhan Karakaş, Ereğli Erdemir İlkokulu Öğretmeni Semra Öztürk ocak ayı etkinlikleri kapsamında görme engellilerden oluşan Goalball Türkiye Milli Takımı ile öğrencilerini buluşturdu.  Yapılan online görüşmeye 2021 Tokyo Paralimpik olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek olan Goalball Türkiye Erkek Milli Takımı kamplarından katıldılar. Gebze İlçe Gençlik Spor müdürlüğü adına da Serkan Kiraz’ın katıldığı görüşmede sporcular öğrencilerin sorularını cevapladı. Duygulu anların yaşandığı buluşmada sporcular öğrencilere, hayallerinin peşlerinden gitmelerini ve asla pes etmemelerini söylediler. Yetenekleri doğrultusunda mutlaka bir spor dalıyla uğraşmalarını istediler. Bu noktada Serkan Kiraz da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilmesi konusunda çalışmalarının olduğunu belirtti. TÜRK HALKINDAN DESTEK BEKLİYORUZ Uluslararası turnuvalarda kazandıkları şampiyonluklarla ülkemizi başarıyla temsil eden ekip paralimpik oyunların bilinirliliğinin artmasının en büyük istekleri olduklarını belirttiler. Türk halkından bu konuda daha fazla destek beklediklerini söyleyen takım üyeleri bu projenin kendilerini çok sevindirdiğini ve duygulandırdığını ifade etti. Böyle anlamlı bir projeye katkı sağlayabilmek adına davet edildikleri için ayrıca teşekkür ettiler. Bu günlere onlara inanana, destek veren aileleri, arkadaşları ve öğretmenleri sayesinde geldiklerini belirten takım üyeleri ; herkesin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizdiler. Online görüşme İstiklal Marşı’nı  hep beraber okunması ile sonlandırılırken ekip öğrenci ve öğretmenlerin alkışları eşliğinde 2021 Tokyo Olimpiyatlarına uğurlandı.
ÜMİTVAR, Tokyo’ya uğurladı

ÜMİTVAR etwinning projesi ile engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek isteyen proje ekibi; Gebze’de Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu sınıf öğretmeni Derya Kaya, Ereğli Kurtlar İlkokulu Öğretmeni Aysun Tepecik, Ereğli Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu Öğretmeni Salih Danışmaz, Gölcük Rheinland Phalz İlkokul öğretmeni Derya Özden, Ereğli Kurtlar İlkokulu öğretmeni Feyza Gürtepe, Ereğli Erdemir İlkokulu öğretmeni Yeşim Çiftçi, Ereğli Erdemir İlkokulu öğretmeni Duygu Boruönü Can, Ereğli Kepez İlkokulu öğretmeni Serap Gündoğdu, Kilis Şehit Abdullah Delibaş İlkokulu öğretmeni Ferhan Karakaş, Ereğli Erdemir İlkokulu Öğretmeni Semra Öztürk ocak ayı etkinlikleri kapsamında görme engellilerden oluşan Goalball Türkiye Milli Takımı ile öğrencilerini buluşturdu.  Yapılan online görüşmeye 2021 Tokyo Paralimpik olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek olan Goalball Türkiye Erkek Milli Takımı kamplarından katıldılar. Gebze İlçe Gençlik Spor müdürlüğü adına da Serkan Kiraz’ın katıldığı görüşmede sporcular öğrencilerin sorularını cevapladı. Duygulu anların yaşandığı buluşmada sporcular öğrencilere, hayallerinin peşlerinden gitmelerini ve asla pes etmemelerini söylediler. Yetenekleri doğrultusunda mutlaka bir spor dalıyla uğraşmalarını istediler. Bu noktada Serkan Kiraz da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilmesi konusunda çalışmalarının olduğunu belirtti.

TÜRK HALKINDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Uluslararası turnuvalarda kazandıkları şampiyonluklarla ülkemizi başarıyla temsil eden ekip paralimpik oyunların bilinirliliğinin artmasının en büyük istekleri olduklarını belirttiler. Türk halkından bu konuda daha fazla destek beklediklerini söyleyen takım üyeleri bu projenin kendilerini çok sevindirdiğini ve duygulandırdığını ifade etti. Böyle anlamlı bir projeye katkı sağlayabilmek adına davet edildikleri için ayrıca teşekkür ettiler. Bu günlere onlara inanana, destek veren aileleri, arkadaşları ve öğretmenleri sayesinde geldiklerini belirten takım üyeleri ; herkesin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizdiler. Online görüşme İstiklal Marşı’nı  hep beraber okunması ile sonlandırılırken ekip öğrenci ve öğretmenlerin alkışları eşliğinde 2021 Tokyo Olimpiyatlarına uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.