YILDIRIM, “BASINIMIZIN BU ÖZEL GÜNÜNÜ KUTLARIM”

GEBZE 16.01.2021 - 10:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIRIM, “BASINIMIZIN BU ÖZEL GÜNÜNÜ KUTLARIM”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım, basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurguladı. Yıldırım mesajında tüm gazetecilerin, Türk basın tarihinde yeri ve önemi tartışılmayan 16 Ocak Basın Onur Günü'nü kutlarken tüm gazetecilerin çok daha iyi ve güzel koşullarda görev yaptığı bir yıl diledi. “TÜM BASINIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN” Yıldırım, “16 Ocak 1923’te Cumhuriyetin temellerinin atıldığı önemli bir gün,  Ulu Önder Atatürk’ün  İzmit’te yapılan toplantıda yeni oluşacak olan Cumhuriyet Türkiye’sinin  rotası çizilmiş, hedefleri anlatılmış, gazeteci ve yazarlarla ülkenin geleceğini konuşulmuş, onların fikirleri  alınmıştır. Toplumun haber alma hürriyetinde üstlendiği rolü hakkıyla yerine getiren gazetecilerimiz, demokrasinin gelişmesi ve toplumsal bilincin oluşturulmasıyla Cumhuriyetin ebediyete kadar yaşaması konusunda çok değerli katkılar sağlamışlardır. Tüm basın mensuplarımızı yapmış oldukları tüm özverili çalışmalardan dolayı tebrik eder ;  “Basın Onur Gününüzü ”  kutlarım.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım, basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurguladı. Yıldırım mesajında tüm gazetecilerin, Türk basın tarihinde yeri ve önemi tartışılmayan 16 Ocak Basın Onur Günü'nü kutlarken tüm gazetecilerin çok daha iyi ve güzel koşullarda görev yaptığı bir yıl diledi.

“TÜM BASINIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Yıldırım, “16 Ocak 1923’te Cumhuriyetin temellerinin atıldığı önemli bir gün,  Ulu Önder Atatürk’ün  İzmit’te yapılan toplantıda yeni oluşacak olan Cumhuriyet Türkiye’sinin  rotası çizilmiş, hedefleri anlatılmış, gazeteci ve yazarlarla ülkenin geleceğini konuşulmuş, onların fikirleri  alınmıştır. Toplumun haber alma hürriyetinde üstlendiği rolü hakkıyla yerine getiren gazetecilerimiz, demokrasinin gelişmesi ve toplumsal bilincin oluşturulmasıyla Cumhuriyetin ebediyete kadar yaşaması konusunda çok değerli katkılar sağlamışlardır. Tüm basın mensuplarımızı yapmış oldukları tüm özverili çalışmalardan dolayı tebrik eder ;  “Basın Onur Gününüzü ”  kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.