ÇYDD Gebze, 10’ncu yılını kutluyor!

GEBZE 14.01.2021 - 14:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇYDD Gebze, 10’ncu yılını kutluyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, ÇYDD’nin 10’uncu yılında hizmetlerine devam ettiğini söyledi. 13.01.2011 tarihinde kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, 10. yılını kutluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar , “Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Prof.Dr. Aysel Ekşi, Prof. Dr. Türkan Saylan ve Prof. Dr. Aysel Çelikel önderliğinde 1989 yılında kurulmuştur. Derneğimizin amacı Atatürk ilke ve devrimleri ile gerçekleşmiş olan hakların korunması, geliştirilmesi yaygınlaştırılması ve çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşılmasıdır” yorumunu yaptı. “YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR” Sözlerine devam eden Başkan Çınar,  Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 13.01.2011 tarihinde kurulmuş olup, bugün 10. yılını kutluyor. Gebze ÇYDD, değişen ve yenilenen çağa uygun olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin bilim ile buluşmalarına yönelik projeler üreterek birçok kişiye dokunmuştur. 10.yılımıza Online eğitim zorluğu yaşayan öğrencilerimize tablet veya notebooklar hediye ederek, tarafımıza bağış yapılan sweatshirt/tişörtleri ulaştırarak başladık” dedi. “SAYLAN’IN SÖZLERİNİ ÖRNEK ALARAK ÇALIŞIYORUZ” Sözlerini sürdüren Çınar “Sayın Prof. Dr. Türkan Saylan’ın "Eğer bir yerlerde bilime, demokrasiye, barışa, aydınlığa aç bir çocuk senin ışığını bekliyorsa sönmeye hakkın yoktur. Işıyacaksın! Ölüme saniyeler kalmış olsa bile" sözünü örnek alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, ÇYDD’nin 10’uncu yılında hizmetlerine devam ettiğini söyledi.

13.01.2011 tarihinde kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, 10. yılını kutluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar , “Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Prof.Dr. Aysel Ekşi, Prof. Dr. Türkan Saylan ve Prof. Dr. Aysel Çelikel önderliğinde 1989 yılında kurulmuştur. Derneğimizin amacı Atatürk ilke ve devrimleri ile gerçekleşmiş olan hakların korunması, geliştirilmesi yaygınlaştırılması ve çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşılmasıdır” yorumunu yaptı.

“YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Sözlerine devam eden Başkan Çınar,  Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 13.01.2011 tarihinde kurulmuş olup, bugün 10. yılını kutluyor. Gebze ÇYDD, değişen ve yenilenen çağa uygun olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin bilim ile buluşmalarına yönelik projeler üreterek birçok kişiye dokunmuştur. 10.yılımıza Online eğitim zorluğu yaşayan öğrencilerimize tablet veya notebooklar hediye ederek, tarafımıza bağış yapılan sweatshirt/tişörtleri ulaştırarak başladık” dedi.

“SAYLAN’IN SÖZLERİNİ ÖRNEK ALARAK ÇALIŞIYORUZ”

Sözlerini sürdüren Çınar “Sayın Prof. Dr. Türkan Saylan’ın "Eğer bir yerlerde bilime, demokrasiye, barışa, aydınlığa aç bir çocuk senin ışığını bekliyorsa sönmeye hakkın yoktur. Işıyacaksın! Ölüme saniyeler kalmış olsa bile" sözünü örnek alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.