Darıca’da ilk koronavirüs aşısı vuruldu

Darıca 14.01.2021 - 11:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da ilk koronavirüs aşısı vuruldu

Kocaeli’ne ulaşan koronavirüs aşısı Coronavac’ın uygulamasına bugün başlandı. Öncelikli olarak sağlık çalışanlarından başlayacak aşı uygulaması, Darıca’da ilk olarak Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan’a yapıldı. Aşılama sonrası konuşan Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, “Aşılama programının milletimize hayır getirmesini umuyorum. Bugün aşının dünyada başlamasıyla birlikte bu ışığı görmüştük birlikte. Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin de mutlaka aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Bu hastalıktan korunmanın en büyük yollarından biri aşı. Aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor” ifadesini kullandı. Gebze bölgesinde aşılar Darıca’da toplanacak ve ardından Gebze, Çayırova ve Dilovası’na dağıtımı gerçekleşecek.

Kocaeli’ne ulaşan koronavirüs aşısı Coronavac’ın uygulamasına bugün başlandı.

Öncelikli olarak sağlık çalışanlarından başlayacak aşı uygulaması, Darıca’da ilk olarak Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan’a yapıldı.

Aşılama sonrası konuşan Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, “Aşılama programının milletimize hayır getirmesini umuyorum. Bugün aşının dünyada başlamasıyla birlikte bu ışığı görmüştük birlikte. Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin de mutlaka aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Bu hastalıktan korunmanın en büyük yollarından biri aşı. Aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Gebze bölgesinde aşılar Darıca’da toplanacak ve ardından Gebze, Çayırova ve Dilovası’na dağıtımı gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.