BÜYÜKGÖZ, “ÖĞRETMENLERİMİZİN HAKLARI ÖDENMEZ”

GEBZE 24.11.2020 - 16:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKGÖZ, “ÖĞRETMENLERİMİZİN HAKLARI ÖDENMEZ”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle okullarda öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Gününü tebrik etti, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle okullarda öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Gününü tebrik etti, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öğretmenlerle sohbeti sırasında “Her insanın hayatından bir öğretmen geçmiştir. Sizler bu ülkenin hatta dünyanın geleceğini yetiştiren, kutsal bir görev yapan insanlarsınız. 24 Kasım sembolik bir gün sizlerin kıymeti her gün bilinmeli yaptığınız mesleğin ne kadar önemli olduğunu asla unutmamalıyız. Öğretmenlerimizin hakkını ne kadar teşekkür etsek ödeyemeyiz. Dünya olarak zor bir dönemde geçtiğimiz son zamanlarda da yine sizlere büyük görevler düşüyor. Uzaktan eğitimle de olsa çocuklarımızın eğitimlerini aksatmamaya çalışacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ayrıca bu kutsal görevi yerine getirirken şehit edilen öğretmenlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum”  ifadelerini kullandı. ÖĞRETMENLERE İSİMLERİNİN YAZILI OLDUĞU KUPA HEDİYE ETTİ Gebze genelinde tüm öğretmeler için isim ve soy isimlerinin yazılı olduğu kupa bardaklar hazırlatan Başkan Büyükgöz, “Öyle bir zamandayız ki her şeye dikkat etmek zorundayız. Sizler için isim ve soy isimlerinizin yazılı olduğu bardaklar hazırlattık. Böylece bardakların karışması söz konusu olmayacak ve herkes kendi bardağını kullanacak. Yanında yine 40 yıl hatırı olan kahvelerimiz var. Sağlıklı günlerde tüketmeniz dileğiyle. SIFIR ATIĞA DİKKAT ÇEKTİ Başkan Büyükgöz ayrıca öğretmenlere çiçeklerinde kullanmaları için Gebze Belediyesi tarafından pazarlardaki meyve sebzelerin atıklarından elde edilen doğal gübreden de hediye etti. Proje hakkında öğretmenlere bilgi de veren Başkan Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak çevreye ve geri dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu gördüğünüz gübreler katkısız yüzde yüz doğal gübre. Mevlana Pazarımızdaki tesisimizde pazar atıklarından elde ediliyor. Bu tesisimizi sırasıyla diğer pazar alanlarımıza da kuracağız. Topraktan geleni yine toprağa faydalı bir hala getirerek ulaştıracağız. Sıfır Atık Projesi kapsamına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle okullarda öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Gününü tebrik etti, çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle okullarda öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Gününü tebrik etti, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öğretmenlerle sohbeti sırasında “Her insanın hayatından bir öğretmen geçmiştir. Sizler bu ülkenin hatta dünyanın geleceğini yetiştiren, kutsal bir görev yapan insanlarsınız. 24 Kasım sembolik bir gün sizlerin kıymeti her gün bilinmeli yaptığınız mesleğin ne kadar önemli olduğunu asla unutmamalıyız. Öğretmenlerimizin hakkını ne kadar teşekkür etsek ödeyemeyiz. Dünya olarak zor bir dönemde geçtiğimiz son zamanlarda da yine sizlere büyük görevler düşüyor. Uzaktan eğitimle de olsa çocuklarımızın eğitimlerini aksatmamaya çalışacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ayrıca bu kutsal görevi yerine getirirken şehit edilen öğretmenlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum”  ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERE İSİMLERİNİN YAZILI OLDUĞU KUPA HEDİYE ETTİ

Gebze genelinde tüm öğretmeler için isim ve soy isimlerinin yazılı olduğu kupa bardaklar hazırlatan Başkan Büyükgöz, “Öyle bir zamandayız ki her şeye dikkat etmek zorundayız. Sizler için isim ve soy isimlerinizin yazılı olduğu bardaklar hazırlattık. Böylece bardakların karışması söz konusu olmayacak ve herkes kendi bardağını kullanacak. Yanında yine 40 yıl hatırı olan kahvelerimiz var. Sağlıklı günlerde tüketmeniz dileğiyle.

SIFIR ATIĞA DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Büyükgöz ayrıca öğretmenlere çiçeklerinde kullanmaları için Gebze Belediyesi tarafından pazarlardaki meyve sebzelerin atıklarından elde edilen doğal gübreden de hediye etti. Proje hakkında öğretmenlere bilgi de veren Başkan Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak çevreye ve geri dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu gördüğünüz gübreler katkısız yüzde yüz doğal gübre. Mevlana Pazarımızdaki tesisimizde pazar atıklarından elde ediliyor. Bu tesisimizi sırasıyla diğer pazar alanlarımıza da kuracağız. Topraktan geleni yine toprağa faydalı bir hala getirerek ulaştıracağız. Sıfır Atık Projesi kapsamına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.