KAYMAKAM ALKAN, SALGIN KONUSUNDA VATANDALARI UYARDI

Dilovası 20.11.2020 - 11:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM ALKAN, SALGIN KONUSUNDA VATANDALARI UYARDI

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tavşancıl’da vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler verip, talep ve şikâyetleri dinlediler. Koordinasyon toplantısına Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş ile kurum müdürleri katıldı. SİT ALANLARI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR  Gerçekleşen toplantıda Tavşancıl Mahallesi ile ilgili yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Şayir, “Tavşancıl’ın öncelikli sorunları içerisinde yer alan SİT alanlarının kaldırılması konusunda son aşamaya geldik. İnşallah çok kısa sürede müjdemizi vereceğiz. Ayrıca Tavşancıl Mahallemize değer katan ‘Tarihi Tavşancıl Evleri’ ile ilgili de restorasyon çalışmaları devam ediyor. İnşallah tarihi evlerimiz yeniden hayat bulacak ve Tavşancıl Mahallemiz tarihi dokusuna yeniden kavuşacaktır. Bunların dışında belediye hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirmeye ve mahallemizin sorunlarını tek tek çözmeye devam ediyoruz” dedi. TAVŞANCIL’A ORTAK ATM  Başkan Şayir, Tavşancıllıların talepte bulunduğu mahalleye banka ATM’si kurulması konusunda da görüşmeler yaptıklarını belirten Şayir, ortak ATM kurulması içinde kamu ve özel bankalarla fikir birliğine vardıklarını ve yakında kurulacağını söyledi. Başkan Şayir’in ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ise Mart ayından bu yana ülkemizde yaşanan salgın konusunda vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak “Ülke olarak salgınla mücadele konusunda büyük mücadele veriyoruz. Son aylarda büyük artış yaşanan salgın konusunda vatandaşlarımızın ‘Maske, Mesafe ve Temizlik’ konusunda uyarıları dikkate almalarını ve çok dikkatli olmalarını istiyoruz. Bu illetten kurtulana kadar tüm halkımıza büyük bir sorumluluk düşüyor. Alacağımız tedbirlerle ancak bu salgından kurtulabiliriz. Kendimizle birlikte ailelerimizi de düşünerek tedbirlere uyma konusunda daha titiz davranalım” dedi. Konuşmaların ardından Alkan ve Şayir vatandaşlardan gelen talepleri dinlerken, Emniyet Müdürü Timur Uzun ve kurum müdürleri de vatandaşların sorularını yanıtladılar.  

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tavşancıl’da vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler verip, talep ve şikâyetleri dinlediler. Koordinasyon toplantısına Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş ile kurum müdürleri katıldı.
SİT ALANLARI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR 
Gerçekleşen toplantıda Tavşancıl Mahallesi ile ilgili yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Şayir, “Tavşancıl’ın öncelikli sorunları içerisinde yer alan SİT alanlarının kaldırılması konusunda son aşamaya geldik. İnşallah çok kısa sürede müjdemizi vereceğiz. Ayrıca Tavşancıl Mahallemize değer katan ‘Tarihi Tavşancıl Evleri’ ile ilgili de restorasyon çalışmaları devam ediyor. İnşallah tarihi evlerimiz yeniden hayat bulacak ve Tavşancıl Mahallemiz tarihi dokusuna yeniden kavuşacaktır. Bunların dışında belediye hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirmeye ve mahallemizin sorunlarını tek tek çözmeye devam ediyoruz” dedi.
TAVŞANCIL’A ORTAK ATM 
Başkan Şayir, Tavşancıllıların talepte bulunduğu mahalleye banka ATM’si kurulması konusunda da görüşmeler yaptıklarını belirten Şayir, ortak ATM kurulması içinde kamu ve özel bankalarla fikir birliğine vardıklarını ve yakında kurulacağını söyledi. Başkan Şayir’in ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ise Mart ayından bu yana ülkemizde yaşanan salgın konusunda vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak “Ülke olarak salgınla mücadele konusunda büyük mücadele veriyoruz. Son aylarda büyük artış yaşanan salgın konusunda vatandaşlarımızın ‘Maske, Mesafe ve Temizlik’ konusunda uyarıları dikkate almalarını ve çok dikkatli olmalarını istiyoruz. Bu illetten kurtulana kadar tüm halkımıza büyük bir sorumluluk düşüyor. Alacağımız tedbirlerle ancak bu salgından kurtulabiliriz. Kendimizle birlikte ailelerimizi de düşünerek tedbirlere uyma konusunda daha titiz davranalım” dedi. Konuşmaların ardından Alkan ve Şayir vatandaşlardan gelen talepleri dinlerken, Emniyet Müdürü Timur Uzun ve kurum müdürleri de vatandaşların sorularını yanıtladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.