“Kurallara uymamak başkasının ölümüne sebebiyet vermektir”

GEBZE 19.11.2020 - 10:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Kurallara uymamak başkasının ölümüne sebebiyet vermektir”

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz bir açıklama yaparak, “Kurallara uymamak başkasının ölümüne sebebiyet vermektir” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından yeni tedbirler alındı. Yeni tedbirlerin alınması sonrasında Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz bir açıklama yaparak tüm vatandaşların kuralla uyması yönünde uyarılarda bulundu. Kandaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Birçok kişinin, pandemi kurallarına uymadığından dolayı vakaların önüne geçilemiyor. Onun için bir kısım yasaklar alınmak zorunda kalınıyor. Birçok insan evine ekmek getiremeyecek. Birçok insan mağdur duruma düşecek. Allah aşkına, herkes üzerine düşeni yapsın. Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayalım. Sokağa çıkmak zorunda kalırsak, maske ve mesafe kurallarına uyalım. Kurallara uymayan kişilere akıldan özürlü, ya da insan değil gözüyle baktığımı da buradan bildirmiş olayım.  ALLAH AKIL FİKİR VERSİN Kurallara uymamak bir özgürlük değildir, başkalarının hakkına tecavüzdür, ölümüne sebebiyet vermektir. Kurallara uymak bir insanlık görevidir. Uymayanlar ise bu kadar mağdur insanın vebaline girmiş ve ahirette hesabı çok büyük olur. Haksız yere bir kişinin ölümüne sebep olan kişi, alemin ölümüne sebep olmuş gibidir. Mesela camilere seccadesiz girmek yasak olduğu halde bakıyorum birçok kişi seccadesiz camiye geliyor. Çok defa uyarmama rağmen namazında niyazında olan insanlar bile kural dinlemiyorsa, pes diyorum. Allah hepimize akıl fikir versin.”

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz bir açıklama yaparak, “Kurallara uymamak başkasının ölümüne sebebiyet vermektir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından yeni tedbirler alındı. Yeni tedbirlerin alınması sonrasında Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz bir açıklama yaparak tüm vatandaşların kuralla uyması yönünde uyarılarda bulundu. Kandaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Birçok kişinin, pandemi kurallarına uymadığından dolayı vakaların önüne geçilemiyor. Onun için bir kısım yasaklar alınmak zorunda kalınıyor. Birçok insan evine ekmek getiremeyecek. Birçok insan mağdur duruma düşecek. Allah aşkına, herkes üzerine düşeni yapsın. Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayalım. Sokağa çıkmak zorunda kalırsak, maske ve mesafe kurallarına uyalım. Kurallara uymayan kişilere akıldan özürlü, ya da insan değil gözüyle baktığımı da buradan bildirmiş olayım. 
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
Kurallara uymamak bir özgürlük değildir, başkalarının hakkına tecavüzdür, ölümüne sebebiyet vermektir. Kurallara uymak bir insanlık görevidir. Uymayanlar ise bu kadar mağdur insanın vebaline girmiş ve ahirette hesabı çok büyük olur. Haksız yere bir kişinin ölümüne sebep olan kişi, alemin ölümüne sebep olmuş gibidir. Mesela camilere seccadesiz girmek yasak olduğu halde bakıyorum birçok kişi seccadesiz camiye geliyor. Çok defa uyarmama rağmen namazında niyazında olan insanlar bile kural dinlemiyorsa, pes diyorum. Allah hepimize akıl fikir versin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.