GEBZE, YAŞAMIN MERKEZİ HALİNE GELECEK

GEBZE 18.11.2020 - 17:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE, YAŞAMIN MERKEZİ HALİNE GELECEK

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz vatandaşlarına müjdeyi vererek, “Eskihisar’ın muhteşem manzarası eşliğinde, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz Barış Parkı Sosyal Tesisimiz çok yakında hizmete açılıyor” dedi. Barış mahallesinin ve bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek projelendirilen Barış Parkı Sosyal Tesisleri hizmete girdiğinde Gebzeliler eşsiz Eskihisar manzarasının keyfini burada çıkaracak. Gebze’yi farklı projelerle donatarak bilim ve sanayide öncü tarih ve turizm kenti Gebze’nin çehresini değiştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin vizyon projelerinden biri olan Barış Parkı Sosyal Tesisleri ile ilgili müjdeyi verdi. Gebze Barış Parkı Sosyal tesisleri yılsonunda hizmete alınmış olacağını bildiren Başkan Büyükgöz, “Eskihisar’ın muhteşem manzarası eşliğinde, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz Barış Parkı Sosyal Tesisimiz çok yakında hizmete açılıyor” dedi. PROJEDE YOK YOK Toplam 2 bin 770 metrekare alan üzerinde ve 3 kattan oluşacak olan Barış Parkı Sosyal Tesisi tamamlandığında bölge sakini Gebzeliler; kına, nişan, düğün gibi cemiyetlerini tesisteki düğün salonunda Eskihisar manzarasına karşı yapabilecekler. Bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan tesiste düğün salonunun yanı sıra kafe-restoran, taş fırın, mescit, çocuklar için oyun alanı, idari ofisler ve açık-kapalı otopark bulunuyor. Deniz ve Eskihisar Kalesi manzarasına sahip tesiste bölge halkının nezih bir ortamda yemek yiyebilecekleri restoran ve zaman geçirebilecekleri deniz manzarası eşliğinde kahvelerini içebilecekleri kafeterya da yer alacak.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz vatandaşlarına müjdeyi vererek, “Eskihisar’ın muhteşem manzarası eşliğinde, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz Barış Parkı Sosyal Tesisimiz çok yakında hizmete açılıyor” dedi.

Barış mahallesinin ve bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek projelendirilen Barış Parkı Sosyal Tesisleri hizmete girdiğinde Gebzeliler eşsiz Eskihisar manzarasının keyfini burada çıkaracak. Gebze’yi farklı projelerle donatarak bilim ve sanayide öncü tarih ve turizm kenti Gebze’nin çehresini değiştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin vizyon projelerinden biri olan Barış Parkı Sosyal Tesisleri ile ilgili müjdeyi verdi. Gebze Barış Parkı Sosyal tesisleri yılsonunda hizmete alınmış olacağını bildiren Başkan Büyükgöz, “Eskihisar’ın muhteşem manzarası eşliğinde, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz Barış Parkı Sosyal Tesisimiz çok yakında hizmete açılıyor” dedi.

PROJEDE YOK YOK

Toplam 2 bin 770 metrekare alan üzerinde ve 3 kattan oluşacak olan Barış Parkı Sosyal Tesisi tamamlandığında bölge sakini Gebzeliler; kına, nişan, düğün gibi cemiyetlerini tesisteki düğün salonunda Eskihisar manzarasına karşı yapabilecekler. Bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan tesiste düğün salonunun yanı sıra kafe-restoran, taş fırın, mescit, çocuklar için oyun alanı, idari ofisler ve açık-kapalı otopark bulunuyor. Deniz ve Eskihisar Kalesi manzarasına sahip tesiste bölge halkının nezih bir ortamda yemek yiyebilecekleri restoran ve zaman geçirebilecekleri deniz manzarası eşliğinde kahvelerini içebilecekleri kafeterya da yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.