Darıca’da denetimler devam ediyor

Darıca 18.11.2020 - 12:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da denetimler devam ediyor

 Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, ilçede korona virüs testi pozitif çıkan hastaları denetleyen filyasyon ekibi ile birlikte çalışmalara katılarak filyasyon ekiplerine destek verdi.  Darıca’da artan vaka sayılarını en aza indirmek için gece gündüz demeden kahramanca savaş veren filyasyon ekipleri ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, sağlık ekipleri ile birlikte çalışmalara katıldı. Kaymakam Kara Covid- 19 sürecinde çalışmalarını sürdüren filyasyon ekibinin denetim çalışmalarına katılarak hem ekibe moral verdi hem de denetimlerde bulundu. Kara, temaslı ve pozitif olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda bilgilendirme yaptı.

 Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, ilçede korona virüs testi pozitif çıkan hastaları denetleyen filyasyon ekibi ile birlikte çalışmalara katılarak filyasyon ekiplerine destek verdi. 
Darıca’da artan vaka sayılarını en aza indirmek için gece gündüz demeden kahramanca savaş veren filyasyon ekipleri ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, sağlık ekipleri ile birlikte çalışmalara katıldı. Kaymakam Kara Covid- 19 sürecinde çalışmalarını sürdüren filyasyon ekibinin denetim çalışmalarına katılarak hem ekibe moral verdi hem de denetimlerde bulundu. Kara, temaslı ve pozitif olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda bilgilendirme yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.