SALGIN SANATI DERİNDEN VURDU

KÜLTÜR-SANAT 17.11.2020 - 11:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SALGIN SANATI DERİNDEN VURDU

Kentimizin yegane kültür ve sanat kapısı Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde son yapılan etkinlikler ilgi görmedi. Koronavirüs salgınının etkilediği kültür merkezi geçmiş günlerini mumla ararken salgın en ağır darbeyi kültür ve sanat etkinliklerine vurmuş oldu. Gebze’nin kültür ve sanat deyince akla gelen bir numaralı adresi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi geçmiş günlerini mumla arıyor. Son dönemde yapılan etkinlikler ilgi görmezken boş geçen programlar dikkat çekiyor. Vatandaşlar salgın nedeniyle korkudan etkinliklere gitmezken bu durum yetkilileri üzüyor. Etkinliklere harcanan para ve manevi emek karşılıksız kalırken bu tablonun nereye kadar gideceği, daha doğrusu gidip gitmeyeceği merak ediliyor. ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK Mİ? Geçtiğimiz senelerde dolan, yer bulunmayan etkinlikler salgın nedeniyle yarı kapasite ile gerçekleşse de programlar yarı salonu bile doldurmuyor. Etkinliklerin boş geçmesi yetkilileri kara kara düşündürse de salgın nedeniyle korkan vatandaşları da anlamak zor değil. Geçen ay başlayan etkinlikler şimdilerde izleyici bulamazken bu durum nedeniyle etkinliklerin devam edip etmeyeceği büyük bir soru işareti olarak karşımızda duruyor.

Kentimizin yegane kültür ve sanat kapısı Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde son yapılan etkinlikler ilgi görmedi. Koronavirüs salgınının etkilediği kültür merkezi geçmiş günlerini mumla ararken salgın en ağır darbeyi kültür ve sanat etkinliklerine vurmuş oldu.

Gebze’nin kültür ve sanat deyince akla gelen bir numaralı adresi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi geçmiş günlerini mumla arıyor. Son dönemde yapılan etkinlikler ilgi görmezken boş geçen programlar dikkat çekiyor. Vatandaşlar salgın nedeniyle korkudan etkinliklere gitmezken bu durum yetkilileri üzüyor. Etkinliklere harcanan para ve manevi emek karşılıksız kalırken bu tablonun nereye kadar gideceği, daha doğrusu gidip gitmeyeceği merak ediliyor.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK Mİ?

Geçtiğimiz senelerde dolan, yer bulunmayan etkinlikler salgın nedeniyle yarı kapasite ile gerçekleşse de programlar yarı salonu bile doldurmuyor. Etkinliklerin boş geçmesi yetkilileri kara kara düşündürse de salgın nedeniyle korkan vatandaşları da anlamak zor değil. Geçen ay başlayan etkinlikler şimdilerde izleyici bulamazken bu durum nedeniyle etkinliklerin devam edip etmeyeceği büyük bir soru işareti olarak karşımızda duruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.