KAYMAKAM KARA İLÇE PAZARLARINI DENETLEDİ

Darıca 17.11.2020 - 10:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM KARA İLÇE PAZARLARINI DENETLEDİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ilçede Pazar ziyaretleri gerçekleştirerek HES Kodu, sigara yasağı, eldiven kullanımı ve mesafe denetimlerinde bulundu. Pazar esnafı ve vatandaşlar ile istişarede bulunan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, korona virüs tedbirlerine uygunluğu denetledi. Kaymakam Kara, kalabalık ortamların virüsün yayılma hızını artırdığına dikkat çekerek, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması için çağrıda bulundu. Kara, denetimlerde sosyal mesafeye ve maske eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında pazar esnafını ve vatandaşları uyardı.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ilçede Pazar ziyaretleri gerçekleştirerek HES Kodu, sigara yasağı, eldiven kullanımı ve mesafe denetimlerinde bulundu.

Pazar esnafı ve vatandaşlar ile istişarede bulunan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, korona virüs tedbirlerine uygunluğu denetledi. Kaymakam Kara, kalabalık ortamların virüsün yayılma hızını artırdığına dikkat çekerek, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması için çağrıda bulundu. Kara, denetimlerde sosyal mesafeye ve maske eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında pazar esnafını ve vatandaşları uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.