AK KADIN DARICA’NIN YENİ ADAYI ‘SELMA GÜLENÇ!’

SİYASET 14.11.2020 - 14:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK KADIN DARICA’NIN YENİ ADAYI ‘SELMA GÜLENÇ!’

AK Parti Darıca ilçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın gerçekleştireceği kongre öncesinde Selma Gülenç, AK Kadın Darıca'nın başkan adayı olarak açıklandı. AK Parti'de kadın kolları başkanlıkları için adaylar belirlenmeye devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Gebze'de Şenay Önder'in görevine devam edeceği açıklanmıştı. Dün ise AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan görüşmelerin sonucunda Selma Gülenç'in yapılacak kongrede AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı olarak belirlendiği açıklandı. Alınan kararın ardından AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek de kongre sonrasında görevi Gülenç'e devredecek.

AK Parti Darıca ilçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın gerçekleştireceği kongre öncesinde Selma Gülenç, AK Kadın Darıca'nın başkan adayı olarak açıklandı.

AK Parti'de kadın kolları başkanlıkları için adaylar belirlenmeye devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Gebze'de Şenay Önder'in görevine devam edeceği açıklanmıştı. Dün ise AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan görüşmelerin sonucunda Selma Gülenç'in yapılacak kongrede AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı olarak belirlendiği açıklandı. Alınan kararın ardından AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek de kongre sonrasında görevi Gülenç'e devredecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.