CHP DARICA’DAN KÖSALİ’YE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI!

SİYASET 13.11.2020 - 15:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP DARICA’DAN KÖSALİ’YE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI!

Covid-19 salgınına yakalanan CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Selman Kösali Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor. Tedavi devam eden CHP’li Kösali’nin sağlık durumunu iyi olduğu öğrenilirken CHP Darıca da konuyla alakalı bir açıklama yaptı. Açıklamada; “Geçmiş Dönem ilçe başkanlarımızdan Sayın Selman Kösali, bir süredir Covid-19 salgını nedeniyle Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydi.  Artık servise alınan ve tedavisine burada devam edilen Selman Kösali’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede eski sağlığına kavuşup aramıza döneceğini temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı. PROF. DR. GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR EDERİM Kösali de sosyal medya hesabından tedavi süreci hakkında bilgi vererek, “Bir süredir Covid-19 virüsü nedeniyle Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydim. Şu anda serviste tedavim devam ediyor. Bu süre zarfında başta hastane Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mustafa Güneş olmak üzere bütün doktorlarımıza, hemşirelerimize ve bütün sağlık emekçilerine minnettarım. Bu arada beni ve ailemi yalnız bırakmayan akrabalarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma ve komşularıma sonsuz teşekkürler. Hepinize sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Covid-19 salgınına yakalanan CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Selman Kösali Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor. Tedavi devam eden CHP’li Kösali’nin sağlık durumunu iyi olduğu öğrenilirken CHP Darıca da konuyla alakalı bir açıklama yaptı. Açıklamada; “Geçmiş Dönem ilçe başkanlarımızdan Sayın Selman Kösali, bir süredir Covid-19 salgını nedeniyle Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydi.  Artık servise alınan ve tedavisine burada devam edilen Selman Kösali’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede eski sağlığına kavuşup aramıza döneceğini temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

PROF. DR. GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR EDERİM

Kösali de sosyal medya hesabından tedavi süreci hakkında bilgi vererek, “Bir süredir Covid-19 virüsü nedeniyle Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydim. Şu anda serviste tedavim devam ediyor. Bu süre zarfında başta hastane Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mustafa Güneş olmak üzere bütün doktorlarımıza, hemşirelerimize ve bütün sağlık emekçilerine minnettarım. Bu arada beni ve ailemi yalnız bırakmayan akrabalarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma ve komşularıma sonsuz teşekkürler. Hepinize sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.