YILDIRIM’DAN ÇAYIROVA İSU’YA ZİYARET

Çayırova 13.11.2020 - 13:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIRIM’DAN ÇAYIROVA İSU’YA ZİYARET

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin ile bir araya geldi. Ümit Medya ve Ümit Sigorta Pazarlama Müdürü Merve Yıldız’ın da katıldığı ziyarette, İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin ile görüşen Başkan Yıldırım, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Pandemi dönemine karşın İSU Çayırova şubesi olarak ara vermeden çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Müdür Erdal Gültekin, “Görevimizi aksatmıyor, hizmete devam ediyoruz, vatandaşımız oldukça memnun” dedi. GÜLTEKİN: “YOLUNUZ AÇIK OLSUN” Ümit Medya olarak İSU Çayırova şubesini ziyaret etmek istediklerini ve başarılar dilediklerini belirten Başkan Nihat Yıldırım, “İSU Çayırova müdürümüze ve çalışanlarımıza kolaylıklar, başarılar diliyoruz, salgın döneminde bile hizmete devam ediyorlar” derken İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin de “Nihat Yıldırım bey girdiği her işi layıkıyla yapan, önemli bir isim. Ziyaretinden ötürü kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, yolları açık olsun diyorum” dedi. 

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin ile bir araya geldi. Ümit Medya ve Ümit Sigorta Pazarlama Müdürü Merve Yıldız’ın da katıldığı ziyarette, İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin ile görüşen Başkan Yıldırım, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Pandemi dönemine karşın İSU Çayırova şubesi olarak ara vermeden çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Müdür Erdal Gültekin, “Görevimizi aksatmıyor, hizmete devam ediyoruz, vatandaşımız oldukça memnun” dedi.

GÜLTEKİN: “YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

Ümit Medya olarak İSU Çayırova şubesini ziyaret etmek istediklerini ve başarılar dilediklerini belirten Başkan Nihat Yıldırım, “İSU Çayırova müdürümüze ve çalışanlarımıza kolaylıklar, başarılar diliyoruz, salgın döneminde bile hizmete devam ediyorlar” derken İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin de “Nihat Yıldırım bey girdiği her işi layıkıyla yapan, önemli bir isim. Ziyaretinden ötürü kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, yolları açık olsun diyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.