TÜGVA Gebze’den öğrencilere EBA desteği

EĞİTİM 23.10.2020 - 22:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TÜGVA Gebze’den öğrencilere EBA desteği

Türkiye Gençlik Vakfı Gebze Temsilciliği, EBA’ya girmek için cihazı veya interneti olmayan öğrenciler için vakıf binasında EBA destek noktası açtıklarını duyurdu. Türkiye Gençlik Vakfı Gebze Temsilciliği(TÜGVA), Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan EBA (Eğitim Bilişim Ağı) çevrimiçi sosyal eğitim platformuna bağlanmak konusunda maddi imkansızlıktan dolayı sorun yaşayan öğrenciler için vakıf binasında EBA destek noktası oluşturduklarını açıkladı. TÜGVA Gebze Temsilciliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “TÜGVA Gebze EBA destek noktası gençlerin hizmetinde. Gençler internetiniz ya da size ait cihazınız yoksa vakıf binamızda sizler için EBA destek noktası oluşturduk. Temizlik +Maske +Mesafe kurallarının geçerli olduğu vakfımızda ateşinizi ölçüyor, ellerinizi dezenfekte ediyoruz. Bu hizmet için vakfımızın  05519869720 numarasını arayıp randevu almanız gerekmektedir. Hijyen gereği her bir öğrenci kendi kulaklığını getirecektir.”

Türkiye Gençlik Vakfı Gebze Temsilciliği, EBA’ya girmek için cihazı veya interneti olmayan öğrenciler için vakıf binasında EBA destek noktası açtıklarını duyurdu.
Türkiye Gençlik Vakfı Gebze Temsilciliği(TÜGVA), Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan EBA (Eğitim Bilişim Ağı) çevrimiçi sosyal eğitim platformuna bağlanmak konusunda maddi imkansızlıktan dolayı sorun yaşayan öğrenciler için vakıf binasında EBA destek noktası oluşturduklarını açıkladı. TÜGVA Gebze Temsilciliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “TÜGVA Gebze EBA destek noktası gençlerin hizmetinde. Gençler internetiniz ya da size ait cihazınız yoksa vakıf binamızda sizler için EBA destek noktası oluşturduk. Temizlik +Maske +Mesafe kurallarının geçerli olduğu vakfımızda ateşinizi ölçüyor, ellerinizi dezenfekte ediyoruz. Bu hizmet için vakfımızın  05519869720 numarasını arayıp randevu almanız gerekmektedir. Hijyen gereği her bir öğrenci kendi kulaklığını getirecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.