BAŞKAN BIYIK REKTÖR ASLAN’A GİTTİ

Darıca 23.10.2020 - 15:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAŞKAN BIYIK REKTÖR ASLAN’A GİTTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammet Hasan Aslan’ı ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammet Hasan Aslan ve Genel Sekreteri Nadir Yıldırım'a ziyaret gerçekleştirdi. Üniversite-kent işbirliği konusunda görüşme gerçekleştirildi. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Bıyık şu ifadelere yer verdi; “Üniversiteler bulundukları bölgeye değer katan en önemli kurumlardan biridir. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammet Hasan Aslan ve Genel Sekreteri Nadir Yıldırım'ı ziyaret ederek üniversite-kent işbirliği konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Eğitimin ve üniversitenin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle misafirperverliği için kıymetli rektörümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammet Hasan Aslan’ı ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammet Hasan Aslan ve Genel Sekreteri Nadir Yıldırım'a ziyaret gerçekleştirdi. Üniversite-kent işbirliği konusunda görüşme gerçekleştirildi. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Bıyık şu ifadelere yer verdi; “Üniversiteler bulundukları bölgeye değer katan en önemli kurumlardan biridir. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammet Hasan Aslan ve Genel Sekreteri Nadir Yıldırım'ı ziyaret ederek üniversite-kent işbirliği konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Eğitimin ve üniversitenin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle misafirperverliği için kıymetli rektörümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.