ÇAYIROVA’DA 8 OKULA DAHA ‘OKULUM TEMİZ BELGESİ’

Çayırova 23.10.2020 - 10:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA 8 OKULA DAHA ‘OKULUM TEMİZ BELGESİ’

Çayırova’da ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazanan okulların müdürleri Çayırova Kaymakamlığında düzenlenen törenle Kaymakam Hasan Gözen tarafından belgelerini teslim aldı. Salgınla mücadele kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmış. Bahsi geçen şartları yerine getiren okullara ise ‘Okulum Temiz Belgesi’ verileceği açıklanmıştı. 8 OKULA BELGE Bu kapsamda Çayırova’da gerekli koşulları yerine getiren 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, Çayırova İmam Hatip Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu, Çayırova Ortaokulu, Ahmet Yesevi İlkokulu, Mehmet Akif İlkokulu, Fuat Sezgin İlkokulu ve Çayırova İlkokulu ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazandı. Çayırova Kaymakamlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un katılımı ile düzenlenen törende okulların belgeleri Kaymakam Hasan Gözen tarafından teslim edildi. Törende konuşan Kaymakam Gözen hijyen koşullarını yerine getiren okullara yönelik şu ifadelere yer verdi; “Süreç boyunca büyük bir gayret ve özveri ile çalışan eğitim ailemize ve tüm okul yöneticilerimize teşekkür eder, bugün okulum temiz belgelerini alan okullarımızı kutlarız.”

Çayırova’da ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazanan okulların müdürleri Çayırova Kaymakamlığında düzenlenen törenle Kaymakam Hasan Gözen tarafından belgelerini teslim aldı.

Salgınla mücadele kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmış. Bahsi geçen şartları yerine getiren okullara ise ‘Okulum Temiz Belgesi’ verileceği açıklanmıştı.

8 OKULA BELGE

Bu kapsamda Çayırova’da gerekli koşulları yerine getiren 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, Çayırova İmam Hatip Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu, Çayırova Ortaokulu, Ahmet Yesevi İlkokulu, Mehmet Akif İlkokulu, Fuat Sezgin İlkokulu ve Çayırova İlkokulu ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazandı. Çayırova Kaymakamlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un katılımı ile düzenlenen törende okulların belgeleri Kaymakam Hasan Gözen tarafından teslim edildi. Törende konuşan Kaymakam Gözen hijyen koşullarını yerine getiren okullara yönelik şu ifadelere yer verdi; “Süreç boyunca büyük bir gayret ve özveri ile çalışan eğitim ailemize ve tüm okul yöneticilerimize teşekkür eder, bugün okulum temiz belgelerini alan okullarımızı kutlarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.