AK ÇAYIROVA’DAN CHP’YE İADE-İ ZİYARET

SİYASET 23.10.2020 - 10:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK ÇAYIROVA’DAN CHP’YE İADE-İ ZİYARET

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’e iade-i ziyarette bulundu. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetimi, AK Parti 6. Olağan Kongresi sonrası AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’e iadeyi ziyarette bulundu. AK Partili ve CHP’li isimler pandemi süreci ve ilçe sorunları hakkında sohbet etti. Ziyarette memnuniyetini dile getiren Başkan Soyluçiçek, “Ak Parti İlçe Başkanı, Servet Günay ve yönetim kurulu ziyarete geldi. Naif ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Gerginlik siyasetine karşı olduklarını dile getiren Başkan Günay, “CHP İlçe başkanı Cihan Soyluçiçek’e ve yönetimine AK Parti Yönetimi olarak iade-i ziyarette bulunarak görevlerinde başarılar diledik” dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’e iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetimi, AK Parti 6. Olağan Kongresi sonrası AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’e iadeyi ziyarette bulundu. AK Partili ve CHP’li isimler pandemi süreci ve ilçe sorunları hakkında sohbet etti. Ziyarette memnuniyetini dile getiren Başkan Soyluçiçek, “Ak Parti İlçe Başkanı, Servet Günay ve yönetim kurulu ziyarete geldi. Naif ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Gerginlik siyasetine karşı olduklarını dile getiren Başkan Günay, “CHP İlçe başkanı Cihan Soyluçiçek’e ve yönetimine AK Parti Yönetimi olarak iade-i ziyarette bulunarak görevlerinde başarılar diledik” dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.