Kaymakam Gözen ve Müdür Tunç okulları gezdi!

Çayırova 19.09.2020 - 20:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaymakam Gözen ve Müdür Tunç okulları gezdi!

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, 21 Eylül Pazartesi eğitim öğretime başlayacak olan ilkokulları ve anaokulları gezerek hazırlıkları yerinde inceledi. 21 Eylül Pazartesi günü okullar 1.sınıf öğrencilerine ve Ana sınıf öğrencilerine kapılarını açacak. İlk hafta öğrencilerin haftada sadece bir gün okula geleceği programa göre Çayırova’daki bütün okulların temizlik, dezenfekte işlemleri ve öğrenciler için hazırlıklar tamamlandı. Çayırova Belediyesi ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan planlama ile okullar belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Öte yandan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen, dezenfektan ve temizlik malzemelerinin okullarda hazır olması için dağıtımları tamamlanırken, okula başlayacak tüm öğrencilerin kullanacağı maskelerde okullara ulaştırıldı. GÖZEN HAZIRLIKLARI TEK TEK İNCELEDİ Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen hazırlıkları tek tek incelerken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve ziyaret edilen okulların müdürleri tarafından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e süreç ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler aktarıldı. Okulların girişinden itibaren öğrencilerin güvenle okulda yer alabilmesi için hafta boyunca okullar nezdinde yapılan açık hava ve online veli toplantıları ile veliler bilgilendirildi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, 21 Eylül Pazartesi eğitim öğretime başlayacak olan ilkokulları ve anaokulları gezerek hazırlıkları yerinde inceledi.

21 Eylül Pazartesi günü okullar 1.sınıf öğrencilerine ve Ana sınıf öğrencilerine kapılarını açacak. İlk hafta öğrencilerin haftada sadece bir gün okula geleceği programa göre Çayırova’daki bütün okulların temizlik, dezenfekte işlemleri ve öğrenciler için hazırlıklar tamamlandı. Çayırova Belediyesi ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan planlama ile okullar belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Öte yandan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen, dezenfektan ve temizlik malzemelerinin okullarda hazır olması için dağıtımları tamamlanırken, okula başlayacak tüm öğrencilerin kullanacağı maskelerde okullara ulaştırıldı.

GÖZEN HAZIRLIKLARI TEK TEK İNCELEDİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen hazırlıkları tek tek incelerken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve ziyaret edilen okulların müdürleri tarafından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e süreç ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler aktarıldı. Okulların girişinden itibaren öğrencilerin güvenle okulda yer alabilmesi için hafta boyunca okullar nezdinde yapılan açık hava ve online veli toplantıları ile veliler bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.