Büyükgöz’den Başsavcısı’ya ziyaret

GEBZE 19.09.2020 - 15:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Büyükgöz’den Başsavcısı’ya ziyaret

Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Adli Yıl Açılışı sebebiyle Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay’ı ve Adalet Komisyon Başkanı Serdar Murat Yüksel’i ziyaret etti. Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay’ı ve Adalet Komisyon Başkanı Serdar Murat Yüksel’i ziyaret ederek yeni adli yılında başarılar diledi. Ziyarette konuşan Başkan Büyükgöz “Hukuk, toplumun güven ve huzur içerisinde yaşaması için çok önemli bir etkiye sahiptir. Yeni adli yılda adaletin mevcudiyetini koruyacak olan tüm hukukçulara başarılar diliyorum” dedi. BÜYÜKGÖZ “ADALET, ZİHNEN GÜVEN İÇİNDE OLMAYI SAĞLAR” Adaletin herkes için eşit bir şekilde işlemesini temenni eden Başkan Büyükgöz “Hukukun doğru tesiri vatandaşın hayatına değer kattığı gibi yaşamını sürdürürken de zihnen güven içinde olmasını sağlar” diyerek vatandaşın rahat bir yaşam sürmesi için adaletin çok önemli bir etkiye sahip olduğunu belirtti.

Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Adli Yıl Açılışı sebebiyle Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay’ı ve Adalet Komisyon Başkanı Serdar Murat Yüksel’i ziyaret etti. Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay’ı ve Adalet Komisyon Başkanı Serdar Murat Yüksel’i ziyaret ederek yeni adli yılında başarılar diledi. Ziyarette konuşan Başkan Büyükgöz “Hukuk, toplumun güven ve huzur içerisinde yaşaması için çok önemli bir etkiye sahiptir. Yeni adli yılda adaletin mevcudiyetini koruyacak olan tüm hukukçulara başarılar diliyorum” dedi.

BÜYÜKGÖZ “ADALET, ZİHNEN GÜVEN İÇİNDE OLMAYI SAĞLAR”

Adaletin herkes için eşit bir şekilde işlemesini temenni eden Başkan Büyükgöz “Hukukun doğru tesiri vatandaşın hayatına değer kattığı gibi yaşamını sürdürürken de zihnen güven içinde olmasını sağlar” diyerek vatandaşın rahat bir yaşam sürmesi için adaletin çok önemli bir etkiye sahip olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.