“YARAMAZ NOTALAR” ÇAYIROVALI ÇOCUKLARLA BULUŞACAK!

Çayırova 18.09.2020 - 14:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“YARAMAZ NOTALAR” ÇAYIROVALI ÇOCUKLARLA BULUŞACAK!

Büyükşehir Belediyesi çocuklara yönelik sürdürdüğü faaliyetler kapsamında gerçekleştirdiği “Yaramaz Notalar” isimli açık hava tiyatrosunu bugün saat 18.00’de Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri Bahçesinde çocuklarla buluşturacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çocuklara yönelik sürdürdüğü faaliyetler kapsamında Çayırova’da “Yaramaz Notalar” isimli açık hava tiyatrosunun gösterimini bugün gerçekleştirecek. Gerçekleşecek olan müzikal tiyatrosu ile ilgili açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Salgın sürecinde kurallara uyarak evlerinde kalan çocuklarımızın göstermiş oldukları gayretin belediye olarak farkındayız. Doyasıya eğlenebilmeleri gereken bu yaşlarda evlerinde kalmak zorunda kalan çocuklarımızın biraz olsun eğlenebilmesini sağlamak için bu tarz etkinlikleri tedbirler kapsamında düzenlemeye devam edeceğiz” diyerek Büyükşehir Belediyesi olarak daima çocukların mutluluğu için hareket edeceklerini dile getirdi. Başkan Büyükakın, çocukların bu tür sanat etkinlikleri ile iç içe olması için gösterilen gayretin sürdürüleceğini belirtti.  

Büyükşehir Belediyesi çocuklara yönelik sürdürdüğü faaliyetler kapsamında gerçekleştirdiği “Yaramaz Notalar” isimli açık hava tiyatrosunu bugün saat 18.00’de Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri Bahçesinde çocuklarla buluşturacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çocuklara yönelik sürdürdüğü faaliyetler kapsamında Çayırova’da “Yaramaz Notalar” isimli açık hava tiyatrosunun gösterimini bugün gerçekleştirecek. Gerçekleşecek olan müzikal tiyatrosu ile ilgili açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Salgın sürecinde kurallara uyarak evlerinde kalan çocuklarımızın göstermiş oldukları gayretin belediye olarak farkındayız. Doyasıya eğlenebilmeleri gereken bu yaşlarda evlerinde kalmak zorunda kalan çocuklarımızın biraz olsun eğlenebilmesini sağlamak için bu tarz etkinlikleri tedbirler kapsamında düzenlemeye devam edeceğiz” diyerek Büyükşehir Belediyesi olarak daima çocukların mutluluğu için hareket edeceklerini dile getirdi. Başkan Büyükakın, çocukların bu tür sanat etkinlikleri ile iç içe olması için gösterilen gayretin sürdürüleceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.