“Koku sorununu çözeceğiz”

Çayırova 17.09.2020 - 21:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Koku sorununu çözeceğiz”

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI BÜNYAMİN ÇİFTÇİ’DEN TUZLA BELEDİYESİNE ZİYARET
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret etti. Ziyarette iki ilçenin de gelişimi için birlik mesajı verildi. Çayırova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi önceki gün Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret etti. Tuzla Şifa Mahallesi ve Çayırova arasında gerçekleştirilen köprülü bağlantı yolu sayesinde iki ilçenin ulaşımının çok daha kolay hale gelmiş olduğuna değinilen konuşmanın ana maddesi ise iki ilçenin arasında yaşanan koku sorunu oldu.  BAŞKAN ÇİFTÇİ “SORUNUN FARKINDAYIZ” Çayırova’da yaşayan vatandaşların Tuzla Deri Sanayi’den gelen kokudan dolayı yıllardır var olan şikayetlerinin farkında olduğunu belirten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Tuzla Deri Sanayi’nin sebep olduğu iddia edilen kokuyla alakalı “Çayırova halkının huzurunu sağlamak amacıyla dost belediyemiz Tuzla ile bu sorunu çözmek için beraber çalışacağız” dedi. İki ilçenin de sorunlarının konuşulduğu ziyarette birlik beraberlik içerisinde Çayırova ve Tuzla Belediyelerinin kazanım sağlayacağı mesajı verildi.  SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı İki belediyenin beraber çalışarak koku sorunu başta olmak üzere ulaşım ve kalkınma konularında da çalışmaları olacağını belirterek “Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsun, bütün sorunları teker teker çözeceğiz” dedi. Bunu başarabilmek için de ortak hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Yazıcı “İki ilçeyi birbirine bağlayan bu yol ile beraber Tuzla ve Çayırova arasındaki gerek ekonomik gerek sosyolojik bağ kuvvetlendi” diyerek iki ilçenin sorunlarının çözülmesi için birliktelik göstereceğinin sinyallerini verdi.
ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI BÜNYAMİN ÇİFTÇİ’DEN TUZLA BELEDİYESİNE ZİYARET

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret etti. Ziyarette iki ilçenin de gelişimi için birlik mesajı verildi.
Çayırova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi önceki gün Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret etti. Tuzla Şifa Mahallesi ve Çayırova arasında gerçekleştirilen köprülü bağlantı yolu sayesinde iki ilçenin ulaşımının çok daha kolay hale gelmiş olduğuna değinilen konuşmanın ana maddesi ise iki ilçenin arasında yaşanan koku sorunu oldu. 
BAŞKAN ÇİFTÇİ “SORUNUN FARKINDAYIZ”
Çayırova’da yaşayan vatandaşların Tuzla Deri Sanayi’den gelen kokudan dolayı yıllardır var olan şikayetlerinin farkında olduğunu belirten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Tuzla Deri Sanayi’nin sebep olduğu iddia edilen kokuyla alakalı “Çayırova halkının huzurunu sağlamak amacıyla dost belediyemiz Tuzla ile bu sorunu çözmek için beraber çalışacağız” dedi. İki ilçenin de sorunlarının konuşulduğu ziyarette birlik beraberlik içerisinde Çayırova ve Tuzla Belediyelerinin kazanım sağlayacağı mesajı verildi. 
SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı İki belediyenin beraber çalışarak koku sorunu başta olmak üzere ulaşım ve kalkınma konularında da çalışmaları olacağını belirterek “Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsun, bütün sorunları teker teker çözeceğiz” dedi. Bunu başarabilmek için de ortak hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Yazıcı “İki ilçeyi birbirine bağlayan bu yol ile beraber Tuzla ve Çayırova arasındaki gerek ekonomik gerek sosyolojik bağ kuvvetlendi” diyerek iki ilçenin sorunlarının çözülmesi için birliktelik göstereceğinin sinyallerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.