VALİ YAVUZ’DAN MESAİ SAATLERİNE AYAR!

KOCAELİ 17.09.2020 - 10:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

VALİ YAVUZ’DAN MESAİ SAATLERİNE AYAR!

Ankara ve İstanbul’da koronavirüs ile mücadele için mesai saatlerinde değişikliğe gidilirken Vali Seddar Yavuz, Kocaeli’de çalışmanın başladığı ancak gerek görüldüğünde mesai değişikliğinin hayata geçirileceğini belirtti. Koronavirüs ile mücadelede Ankara ve İstanbul’un ardından Kocaeli’de de mesai saatleri ile ilgili çalışmaya yapılmaya başlandı. Mesai saatlerinin değiştirilerek iş giriş ve çıkışlarında yaşanan yoğunluğun azaltılmasının virüs ile mücadelede daha az insanın temas etmesini sağlayacağı için başlatılan çalışma hakkında Vali Seddar Yavuz bilgi verdi. Yavuz, mesai saatleri ile ilgili çalışma yapmaya başladıklarını kaydetti. HENÜZ OLGUNLAŞMADI Mesai saatlerinin değiştirilmesi, kamuda günde 3 farklı mesai saatinin uygulanması ile ilgili çalışma başlattıklarını belirten Vali Seddar Yavuz, “Çalışmamızda henüz olgunlaşmış bir durum yok. Ancak il genelinde değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Mesai saatlerinin oluşturduğu yoğunlukla ilgili istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz. Planlarımızı yapacağız ve gerek duyulduğunda hayata geçireceğiz” dedi.

Ankara ve İstanbul’da koronavirüs ile mücadele için mesai saatlerinde değişikliğe gidilirken Vali Seddar Yavuz, Kocaeli’de çalışmanın başladığı ancak gerek görüldüğünde mesai değişikliğinin hayata geçirileceğini belirtti.

Koronavirüs ile mücadelede Ankara ve İstanbul’un ardından Kocaeli’de de mesai saatleri ile ilgili çalışmaya yapılmaya başlandı. Mesai saatlerinin değiştirilerek iş giriş ve çıkışlarında yaşanan yoğunluğun azaltılmasının virüs ile mücadelede daha az insanın temas etmesini sağlayacağı için başlatılan çalışma hakkında Vali Seddar Yavuz bilgi verdi. Yavuz, mesai saatleri ile ilgili çalışma yapmaya başladıklarını kaydetti.

HENÜZ OLGUNLAŞMADI

Mesai saatlerinin değiştirilmesi, kamuda günde 3 farklı mesai saatinin uygulanması ile ilgili çalışma başlattıklarını belirten Vali Seddar Yavuz, “Çalışmamızda henüz olgunlaşmış bir durum yok. Ancak il genelinde değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Mesai saatlerinin oluşturduğu yoğunlukla ilgili istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz. Planlarımızı yapacağız ve gerek duyulduğunda hayata geçireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.