ÇİLER’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

GEBZE 17.09.2020 - 10:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇİLER’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş’in Profesör unvanı almasını tebrik amacıyla ziyaret etti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, 5 yıl boyunca açık bulunan Profesörlük kadrosunda görev yapıp ilgili bilim alanında özgün yayın ve çalışmalarda bulunduktan sonra Profesör kadrosuna atanmasından dolayı tebrik etti. Ziyarette koronavirüs salgını ile mücadelede vermiş oldukları hizmet için sağlık personeli ve hastane yönetimi tebrik eden Başkan Çiler “Hayatlarınız pahasına yaptığınız bu kutsal işten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Umuyorum bütün bu çabamız yakın zamanda meyvesini vermeye başlayacaktır” dedi. Başhekim Güneş, Çiler’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Koronavirüs salgının yaralarının sarılması için tedbirlere daha fazla uyulması gerektiğini belirtti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş’in Profesör unvanı almasını tebrik amacıyla ziyaret etti.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, 5 yıl boyunca açık bulunan Profesörlük kadrosunda görev yapıp ilgili bilim alanında özgün yayın ve çalışmalarda bulunduktan sonra Profesör kadrosuna atanmasından dolayı tebrik etti. Ziyarette koronavirüs salgını ile mücadelede vermiş oldukları hizmet için sağlık personeli ve hastane yönetimi tebrik eden Başkan Çiler “Hayatlarınız pahasına yaptığınız bu kutsal işten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Umuyorum bütün bu çabamız yakın zamanda meyvesini vermeye başlayacaktır” dedi. Başhekim Güneş, Çiler’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Koronavirüs salgının yaralarının sarılması için tedbirlere daha fazla uyulması gerektiğini belirtti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.