Çiftçi vatandaşları dinliyor

Çayırova 15.09.2020 - 22:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çiftçi vatandaşları dinliyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırovalıları makamında ağırlayarak talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin göreve geldiği günden bu yana halkın sorunları ile yakından ilgilenerek çözüm üretmek için her hafta Salı günleri düzenlediği ‘Halk Buluşmaları’ korona virüs tedbirleri nedeni ile verilen aranın ardından yeniden başladı. Vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda Halk Günlerine büyük önem veren Başkan Çiftçi, “Halk Günü toplantımıza vatandaşlarımız tarafından çok yoğun bir katılım oluyor. Toplantıda vatandaşlarımızla birebir görüşme fırsatı buluyoruz. Bir şehrin ihtiyaçlarını en iyi şehirde yaşayanlar bilir. Şehrimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini doğrudan görebilme fırsatı elde ediyoruz. HEYECAN OLUŞTURUYOR Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte anında çözüm önerileri sunuyoruz. Vatandaşlarımız hangi yolu, hangi kaldırımı, parkı nasıl kullanmak istiyorsa onların istedikleri doğrultuda imar ediyoruz. Nereye nasıl bir belediye hizmeti gerekiyorsa buna bu tür buluşmalarda vatandaşlarımızla birlikte karar veriyoruz. Bizlere iletiyorlar biz de belediyemizin imkanları dahilinde vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getiriyoruz. Halk günü toplantıları ve vatandaşlarımızda yaptığımız diğer toplantılarda vatandaşlara dokunmak bize enerji veriyor. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizde heyecan oluşturuyor” dedi. BAŞKAN YANIMIZDA OLDUĞUNU HİSSETTİRİYOR Halk Günü toplantısında Başkan Çiftçi’nin yanında başkan yardımcıları ve birim müdürleri hazır bulundu. Halk Günü toplantısında vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Çiftçi, kendisine iletilen talep, öneri ve istekler noktasında destek isteyen vatandaşlara yardımcı olunması konusunda birim müdürlerine talimatlar verdi. Öte yandan, Halk Günü buluşmalarına katılarak Başkan Çiftçi ile bir araya gelen vatandaşlar, karşılaştıkları ilgi ve belediyenin çözüm odaklı yaklaşımından duydukları memnuniyeti ise, “Başkanımız, sorunlarımızı çözüme kavuşturma noktasında elinden geleni yapıyor. Şehrimize dair beklentilerimizi soruyor, görüşlerimizi alıyor. Zaten sokakta, parkta ve çarşıda sürekli bizimle iç içe, yanımızda olduğunu hissettiriyor” şeklinde ifade etti.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırovalıları makamında ağırlayarak talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin göreve geldiği günden bu yana halkın sorunları ile yakından ilgilenerek çözüm üretmek için her hafta Salı günleri düzenlediği ‘Halk Buluşmaları’ korona virüs tedbirleri nedeni ile verilen aranın ardından yeniden başladı. Vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda Halk Günlerine büyük önem veren Başkan Çiftçi, “Halk Günü toplantımıza vatandaşlarımız tarafından çok yoğun bir katılım oluyor. Toplantıda vatandaşlarımızla birebir görüşme fırsatı buluyoruz. Bir şehrin ihtiyaçlarını en iyi şehirde yaşayanlar bilir. Şehrimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini doğrudan görebilme fırsatı elde ediyoruz.

HEYECAN OLUŞTURUYOR

Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte anında çözüm önerileri sunuyoruz. Vatandaşlarımız hangi yolu, hangi kaldırımı, parkı nasıl kullanmak istiyorsa onların istedikleri doğrultuda imar ediyoruz. Nereye nasıl bir belediye hizmeti gerekiyorsa buna bu tür buluşmalarda vatandaşlarımızla birlikte karar veriyoruz. Bizlere iletiyorlar biz de belediyemizin imkanları dahilinde vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getiriyoruz. Halk günü toplantıları ve vatandaşlarımızda yaptığımız diğer toplantılarda vatandaşlara dokunmak bize enerji veriyor. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizde heyecan oluşturuyor” dedi.

BAŞKAN YANIMIZDA OLDUĞUNU HİSSETTİRİYOR

Halk Günü toplantısında Başkan Çiftçi’nin yanında başkan yardımcıları ve birim müdürleri hazır bulundu. Halk Günü toplantısında vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Çiftçi, kendisine iletilen talep, öneri ve istekler noktasında destek isteyen vatandaşlara yardımcı olunması konusunda birim müdürlerine talimatlar verdi. Öte yandan, Halk Günü buluşmalarına katılarak Başkan Çiftçi ile bir araya gelen vatandaşlar, karşılaştıkları ilgi ve belediyenin çözüm odaklı yaklaşımından duydukları memnuniyeti ise, “Başkanımız, sorunlarımızı çözüme kavuşturma noktasında elinden geleni yapıyor. Şehrimize dair beklentilerimizi soruyor, görüşlerimizi alıyor. Zaten sokakta, parkta ve çarşıda sürekli bizimle iç içe, yanımızda olduğunu hissettiriyor” şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.