CENGİZ AKGÜN’DEN ÜMİT MEDYA’YA ZİYARET!

GEBZE 15.09.2020 - 16:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CENGİZ AKGÜN’DEN ÜMİT MEDYA’YA ZİYARET!

Gebze'nin tecrübeli gazetecilerden Cengiz Akgün gazetemizi ziyaret etti. Gebze'nin tecrübeli gazetecilerden Cengiz Akgün, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyarette tecrübeli gazeteci Akgün, Medya sektöründe hızla yükselmekte olan Nihat Yıldırım’a bu ziyareti bir gazeteci olarak değil bir okuyucu olarak yaptığını belirterek, “Yerel medyanın giderek okuyucu kaybettiği şu dönemlerde bu kadar kısa bir sürede Kocaeli halkının tercih ettiği gazete olmayı başaran Nihat Yıldırım ve ekibini kutluyorum” dedi. SEKTÖRÜN NEREYE GELDİĞİNİ ANLATIYOR Daha sonra yeni çıkartmış olduğu “Gördüm Duydum Yazdım” kitabını hediye eden Akgün, kitabı hakkında “25 yıllık gazetecilik tecrübesi ile yazılmış olan bu kitap sektörde gazetecilik hakkında bilgilendirici niteliğe sahip bir kitap. Bu kitap yerel gazetecilik serüvenimde yazdığım güncelliğini yitirmemiş köşe yazılarımdan bir seçkidir” açıklamalarında bulunarak Nihat Yıldırım’a başarı ve tebriklerini iletti. “GENÇLERE YOL GÖSTERECEK” Ziyarette Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise gazeteci Cengiz Akgün’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kitabının hayırlı olmasını diledi. Yıldırım, Akgün’e hitaben yaptığı konuşmada mutlaka kitabı okuyacağını dile getirerek kitabın muhakkak gazetecilik mesleğini yapan ve yapmak isteyen gençlere bir yol olacağını söyledi.

Gebze'nin tecrübeli gazetecilerden Cengiz Akgün gazetemizi ziyaret etti. Gebze'nin tecrübeli gazetecilerden Cengiz Akgün, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyarette tecrübeli gazeteci Akgün, Medya sektöründe hızla yükselmekte olan Nihat Yıldırım’a bu ziyareti bir gazeteci olarak değil bir okuyucu olarak yaptığını belirterek, “Yerel medyanın giderek okuyucu kaybettiği şu dönemlerde bu kadar kısa bir sürede Kocaeli halkının tercih ettiği gazete olmayı başaran Nihat Yıldırım ve ekibini kutluyorum” dedi.

SEKTÖRÜN NEREYE GELDİĞİNİ ANLATIYOR

Daha sonra yeni çıkartmış olduğu “Gördüm Duydum Yazdım” kitabını hediye eden Akgün, kitabı hakkında “25 yıllık gazetecilik tecrübesi ile yazılmış olan bu kitap sektörde gazetecilik hakkında bilgilendirici niteliğe sahip bir kitap. Bu kitap yerel gazetecilik serüvenimde yazdığım güncelliğini yitirmemiş köşe yazılarımdan bir seçkidir” açıklamalarında bulunarak Nihat Yıldırım’a başarı ve tebriklerini iletti.

“GENÇLERE YOL GÖSTERECEK”

Ziyarette Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise gazeteci Cengiz Akgün’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kitabının hayırlı olmasını diledi. Yıldırım, Akgün’e hitaben yaptığı konuşmada mutlaka kitabı okuyacağını dile getirerek kitabın muhakkak gazetecilik mesleğini yapan ve yapmak isteyen gençlere bir yol olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.