GEBZE’NİN KÖY OKULLARI YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIR

GEBZE 15.09.2020 - 10:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’NİN KÖY OKULLARI YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIR

Gebze’nin köy okullarında yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, köy okullarının yüz yüze eğitime eksiksiz hazır olduğunu söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı kararına göre yüz yüze eğitim 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin uyum haftasında bir gün daha sonra ise haftada iki gün olacak şekilde okula gideceklerini, yüz yüze eğitime 21 Eylül'den itibaren aşamalı ve seyreltilmiş şekilde geçileceğini bildirmişti. Yapılan açıklamaların ardından Gebze’de de okullar yüz yüze eğitime hazırlanmaya tüm hızı ile devam ediyor. OKUL ÖNCESİ VE BİRİNCİ SINIF EĞİTİME BAŞLIYOR Gebze’nin köy okullarında yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, köy okullarının da yüz yüze eğitime eksiksiz hazır olduğunu söyledi. Doğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “21 Eylül’de yüz yüze eğitim başlıyoruz. Okul hayatını daha önce tecrübe etmemiş olan birinci sınıf öğrencilerini; seyreltilmiş sınıflar, eğitim programı, sosyal mesafeye riayet ederek oynanacak temassız oyunlar, titizlikle çalışılmış uyum haftası içerikleri ve öğretmenlerimizle karşılayacağız. YEİRNDE İNCELEDİK 21 Eylül için çok heyecanlıyız. İstiyoruz ki evlatlarımız bu sürece eksiksiz başlasın, velilerimiz de gönül rahatlığı ile çocuklarını okula göndersin. Sürecin eksiksiz başlaması için görevimizin başında, yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bugün Gebze’nin köylerinde okullarımızın yüz yüze eğitim süreci çalışmalarını yerinde inceledik ve okul müdürlerimizden süreç hakkında bilgi aldık. Yüzde yüze eğitime hazırız, hiçbir sıkıntımız yok. Öğretmenlerime teşekkür ederim. Büyük emek verdiler. Tüm kurallara uyulacak. Hayırlı olsun.”

Gebze’nin köy okullarında yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, köy okullarının yüz yüze eğitime eksiksiz hazır olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı kararına göre yüz yüze eğitim 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin uyum haftasında bir gün daha sonra ise haftada iki gün olacak şekilde okula gideceklerini, yüz yüze eğitime 21 Eylül'den itibaren aşamalı ve seyreltilmiş şekilde geçileceğini bildirmişti. Yapılan açıklamaların ardından Gebze’de de okullar yüz yüze eğitime hazırlanmaya tüm hızı ile devam ediyor.

OKUL ÖNCESİ VE BİRİNCİ SINIF EĞİTİME BAŞLIYOR

Gebze’nin köy okullarında yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, köy okullarının da yüz yüze eğitime eksiksiz hazır olduğunu söyledi. Doğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “21 Eylül’de yüz yüze eğitim başlıyoruz. Okul hayatını daha önce tecrübe etmemiş olan birinci sınıf öğrencilerini; seyreltilmiş sınıflar, eğitim programı, sosyal mesafeye riayet ederek oynanacak temassız oyunlar, titizlikle çalışılmış uyum haftası içerikleri ve öğretmenlerimizle karşılayacağız.

YEİRNDE İNCELEDİK

21 Eylül için çok heyecanlıyız. İstiyoruz ki evlatlarımız bu sürece eksiksiz başlasın, velilerimiz de gönül rahatlığı ile çocuklarını okula göndersin. Sürecin eksiksiz başlaması için görevimizin başında, yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bugün Gebze’nin köylerinde okullarımızın yüz yüze eğitim süreci çalışmalarını yerinde inceledik ve okul müdürlerimizden süreç hakkında bilgi aldık. Yüzde yüze eğitime hazırız, hiçbir sıkıntımız yok. Öğretmenlerime teşekkür ederim. Büyük emek verdiler. Tüm kurallara uyulacak. Hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.