4 ilçe korona virüste yüksek risk grubunda

SAĞLIK 14.09.2020 - 21:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

4 ilçe korona virüste yüksek risk grubunda

Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar isimli uygulaması ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın korona virüs haritasında durum hiç açıcı görünmüyor. Neredeyse 4 ilçe de yüksek risk grubunda. Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın korona virüs haritasını sizler için inceledik. Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre ne yazık ki 4 ilçe için de durum hiç açıcı değil. Gebze Arapçeşme ve Sultanorhan Mahallesi’nde vaka sayıları diğer mahallelere göre üst seviyelerde. Gebze Osman Yılmaz ve İstasyon Mahalleleri de vaka sayısında Arapçeşme ve Sultanorhan Mahallesi’ni takip ediyor. Gebze’nin neredeyse 4 mahallesi oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. DARICA’DA KRİTİK NOKTA ÇOK FAZLA Darıca, vaka sayılarında Gebze ile yarışıyor. Darıca’da en riskli bölge Bayramoğlu Mahallesi’nin girişi. Yoğunluğun bulunduğu mahallenin etrafı oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. En büyük yoğunluğun olduğu Bayramoğlu Mahallesi girişini Lokman Hekim Caddesi, Aşık Veysel Caddesi, İstasyon Caddesi, Aşıroğlu Caddesi, Fatih sultan Mehmet Caddesi ve Aydınlar Caddesi takip etti.  ŞEKERPINAR ÇOK RİSKLİ Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar isimli uygulamasında Çayırova’nın en riskli bölgesi Şekerpınar Mahallesi. Yoğunluğun bulunduğu mahalle oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. Çayırova İstiklal Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Fatih Caddesi, Bosna Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi, Rahmi Dibek Caddesi, Yeni Bağdat Caddesi ve Şekerpınar Bölgesi yoğun risk taşıyor! DİLOVASI MERKEZ VE DİLİSKELESİ’NE DİKKAT! Uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasında Dilovası’nın nüfus yoğunluğu bulunduğu noktalarda korona virüs vakalarının arttığı görülüyor. Dilovası’nda en riskli bölge Dilovası Merkez ve Dilsikelesi Mahallesi. Yoğunluğun bulunduğu Dilovası merkez ve Diliskelesi Mahallesi oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. Diliskelesi Liman Caddesi dışında kalan mahallenin tamamı riskli bölge.  Dilovası Farabi Caddesi, İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi yüksek risk taşımaya devam ediyor!

Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar isimli uygulaması ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın korona virüs haritasında durum hiç açıcı görünmüyor. Neredeyse 4 ilçe de yüksek risk grubunda.
Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın korona virüs haritasını sizler için inceledik. Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre ne yazık ki 4 ilçe için de durum hiç açıcı değil. Gebze Arapçeşme ve Sultanorhan Mahallesi’nde vaka sayıları diğer mahallelere göre üst seviyelerde. Gebze Osman Yılmaz ve İstasyon Mahalleleri de vaka sayısında Arapçeşme ve Sultanorhan Mahallesi’ni takip ediyor. Gebze’nin neredeyse 4 mahallesi oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı.
DARICA’DA KRİTİK NOKTA ÇOK FAZLA
Darıca, vaka sayılarında Gebze ile yarışıyor. Darıca’da en riskli bölge Bayramoğlu Mahallesi’nin girişi. Yoğunluğun bulunduğu mahallenin etrafı oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. En büyük yoğunluğun olduğu Bayramoğlu Mahallesi girişini Lokman Hekim Caddesi, Aşık Veysel Caddesi, İstasyon Caddesi, Aşıroğlu Caddesi, Fatih sultan Mehmet Caddesi ve Aydınlar Caddesi takip etti. 
ŞEKERPINAR ÇOK RİSKLİ
Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar isimli uygulamasında Çayırova’nın en riskli bölgesi Şekerpınar Mahallesi. Yoğunluğun bulunduğu mahalle oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. Çayırova İstiklal Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Fatih Caddesi, Bosna Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi, Rahmi Dibek Caddesi, Yeni Bağdat Caddesi ve Şekerpınar Bölgesi yoğun risk taşıyor!
DİLOVASI MERKEZ VE DİLİSKELESİ’NE DİKKAT!
Uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasında Dilovası’nın nüfus yoğunluğu bulunduğu noktalarda korona virüs vakalarının arttığı görülüyor. Dilovası’nda en riskli bölge Dilovası Merkez ve Dilsikelesi Mahallesi. Yoğunluğun bulunduğu Dilovası merkez ve Diliskelesi Mahallesi oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. Diliskelesi Liman Caddesi dışında kalan mahallenin tamamı riskli bölge.  Dilovası Farabi Caddesi, İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi yüksek risk taşımaya devam ediyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.