Darıcalı gençler faaliyetlerine yeniden başladı

Darıca 14.09.2020 - 21:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıcalı gençler faaliyetlerine yeniden başladı

Darıca Gençlik Merkezi korona virüs nedeniyle ara verdiği faaliyetlerine yeniden başladı. Uzun bir süredir tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sebebi ile çalışmalarına ara veren Darıca Gençlik Merkezi faaliyetlerini yeniden başlattı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Darıca Gençlik Merkezi gençlerin ve vatandaşların bilgi, beceri ve yeteneklerine göre şekillenecek olan birbirinden eğlenceli ve donanımlı faaliyetlerine devam ediyor. Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu gençlik merkezinde yürütülen faaliyetlerle alakalı bilgilendirmede bulundu. MUTLULUK DUYUYORUZ Tatoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Merkezimizin kütüphanesi siz değerli gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmesi, üretmesi ve keşfetmesi için her gün itina ile dezenfekte edilip kullanımınıza açılıyor. Ayrıca bu zorlu süreçte ki bütün sıkıntılarımızı boyayarak atıyoruz. Ahşap boyama ile gençlerimize unutulmayacak değerlerimizi öğretiyoruz. Gençlik Merkezi bünyesinde gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirerek ücretsiz sanatsal ve beceri kurslarının yanı sıra farklı branşlarda sportif faaliyetlerle kendilerini yetiştirebilmeleri için harika bir fiziki mekanda imkanlar sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. İlçemizdeki bütün gençlerimizi gençlik merkezimizin ücretsiz faaliyetlerinden faydalanması için bekliyoruz.”

Darıca Gençlik Merkezi korona virüs nedeniyle ara verdiği faaliyetlerine yeniden başladı.
Uzun bir süredir tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sebebi ile çalışmalarına ara veren Darıca Gençlik Merkezi faaliyetlerini yeniden başlattı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Darıca Gençlik Merkezi gençlerin ve vatandaşların bilgi, beceri ve yeteneklerine göre şekillenecek olan birbirinden eğlenceli ve donanımlı faaliyetlerine devam ediyor. Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu gençlik merkezinde yürütülen faaliyetlerle alakalı bilgilendirmede bulundu.
MUTLULUK DUYUYORUZ
Tatoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Merkezimizin kütüphanesi siz değerli gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmesi, üretmesi ve keşfetmesi için her gün itina ile dezenfekte edilip kullanımınıza açılıyor. Ayrıca bu zorlu süreçte ki bütün sıkıntılarımızı boyayarak atıyoruz. Ahşap boyama ile gençlerimize unutulmayacak değerlerimizi öğretiyoruz. Gençlik Merkezi bünyesinde gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirerek ücretsiz sanatsal ve beceri kurslarının yanı sıra farklı branşlarda sportif faaliyetlerle kendilerini yetiştirebilmeleri için harika bir fiziki mekanda imkanlar sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. İlçemizdeki bütün gençlerimizi gençlik merkezimizin ücretsiz faaliyetlerinden faydalanması için bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.