Darıca’da asfalt ve parke çalışmaları tam gaz

Darıca 14.09.2020 - 21:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da asfalt ve parke çalışmaları tam gaz

MUZAFFER BIYIK SOKAK SOKAK AÇIKLADI
Darıca’da asfalt ve parke serim programlarını her hafta sokak sokak açıklayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu hafta 7 mahallede çalışma yapılacağını duyurdu.  Darıca’da asfalt ve parke serim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Başkan Bıyık, her hafta sokak sokak Darıca’da asfalt ve parke serim programlarını açıklıyor. Bıyık, bu hafta 7 mahallede asfalt ve parke serim programı gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Bıyık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bir taraftan korona virüsle yoğun şekilde mücadele ediyor bir taraftan da asfaltlama çalışmaları ile Darıcamızda eskiyen ve bozulan yolları yenileyerek, sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz.  TEMPOLU ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ Bir kentin gelişiminde alt ve üst yapı çalışmalarının önemi büyük. Bir yandan halkımızın sağlığını korumak adına virüsle mücadele çalışmalarını başarıyla yürütürken bir yandan da ilçemizi güzelleştirmek adına yol yapım ve asfalt çalışmalarımızı aralıksız gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin talepleri ve teknik gezilerimiz kapsamında oluşturduğumuz plan ve program dahilinde asfalttan, parke taşına ve yeni yol açımına kadar ilçemizin birçok noktasında tempolu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  7 MAHALLEDE ÇALIŞMA Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar söz verdiğimiz gibi birçok mahallemizde asfalt serim çalışması yaparak, vatandaşımızın hizmetine sunduk. Sokaklarımızın daha güzel ve güvenilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her geçen gün çalışmalarımızın üstüne koyarak Darıca’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için uğraş veriyoruz. Darıcamızın neresinde eksik varsa,  orada harekete geçiyoruz. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde plan program dahilinde belirlenen sokaklara parke serim işlemi gerçekleştiriyorlar. Bu hafta Darıcamız’ın tam 7 mahallesinde asfalt ve parke serim işlemi işlem gerçekleştireceğiz.  SOKAK SOKAK ÇALIŞMA VAR  Abdi İpekçi, Cami, Piri Reis ve Osmangazi Mahallelerimizde sokak sokak parke serim çalışmaları yapacağız. Bağlarbaşı Mahallemizde ise asfalt yama programı hazırladık. Cami, Emek, Piri Reis ve Yeni Mahalle’de yıpranan, eksiklikleri olan parkelerimizi yenileyeceğiz. Son olarak Piri Reis Mahallemizde ise asfalt serimi yapacağız.”
MUZAFFER BIYIK SOKAK SOKAK AÇIKLADI

Darıca’da asfalt ve parke serim programlarını her hafta sokak sokak açıklayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu hafta 7 mahallede çalışma yapılacağını duyurdu. 
Darıca’da asfalt ve parke serim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Başkan Bıyık, her hafta sokak sokak Darıca’da asfalt ve parke serim programlarını açıklıyor. Bıyık, bu hafta 7 mahallede asfalt ve parke serim programı gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Bıyık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bir taraftan korona virüsle yoğun şekilde mücadele ediyor bir taraftan da asfaltlama çalışmaları ile Darıcamızda eskiyen ve bozulan yolları yenileyerek, sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. 
TEMPOLU ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Bir kentin gelişiminde alt ve üst yapı çalışmalarının önemi büyük. Bir yandan halkımızın sağlığını korumak adına virüsle mücadele çalışmalarını başarıyla yürütürken bir yandan da ilçemizi güzelleştirmek adına yol yapım ve asfalt çalışmalarımızı aralıksız gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin talepleri ve teknik gezilerimiz kapsamında oluşturduğumuz plan ve program dahilinde asfalttan, parke taşına ve yeni yol açımına kadar ilçemizin birçok noktasında tempolu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
7 MAHALLEDE ÇALIŞMA
Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar söz verdiğimiz gibi birçok mahallemizde asfalt serim çalışması yaparak, vatandaşımızın hizmetine sunduk. Sokaklarımızın daha güzel ve güvenilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her geçen gün çalışmalarımızın üstüne koyarak Darıca’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için uğraş veriyoruz. Darıcamızın neresinde eksik varsa,  orada harekete geçiyoruz. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde plan program dahilinde belirlenen sokaklara parke serim işlemi gerçekleştiriyorlar. Bu hafta Darıcamız’ın tam 7 mahallesinde asfalt ve parke serim işlemi işlem gerçekleştireceğiz. 
SOKAK SOKAK ÇALIŞMA VAR 
Abdi İpekçi, Cami, Piri Reis ve Osmangazi Mahallelerimizde sokak sokak parke serim çalışmaları yapacağız. Bağlarbaşı Mahallemizde ise asfalt yama programı hazırladık. Cami, Emek, Piri Reis ve Yeni Mahalle’de yıpranan, eksiklikleri olan parkelerimizi yenileyeceğiz. Son olarak Piri Reis Mahallemizde ise asfalt serimi yapacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.