MHP Kocaeli’den Akşener’e gönderme!

SİYASET 12.09.2020 - 13:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MHP Kocaeli’den Akşener’e gönderme!

MHP Kocaeli İl Teşkilatı şehit aileleriyle ve gazilerle kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yüklenerek terörist başıyla kahvaltı yapamayacağını ifade etti. HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş “Dışarıda olsaydım bir sabah Başak ile birlikte Meral Hanım’ın kapısını çalar ve 'Kahvaltıya geldik' derdim" sözlerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Güneydoğu’da şöyle bir gelenek var, kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız" sözleriyle karşılık vermiş, bu konuşma HDP ve İYİ Parti’nin yakınlaşması şeklinde yorumlanmıştı. MHP Kocaeli İl Teşkilatı bu konuşmanın ardından şehit aileleri ve gazilerle Tramway Cafe’de kahvaltıda bir araya geldi. Programa MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, KOMİAD Başkanı Durhan Topuz, şehit aileleri ve gaziler katıldı.  “BOYUN EĞMEMİŞTİR”  Kahvaltının ardından konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü şu ifadeleri kullandı: “MHP yarım asırlık onuru millet hizmetini her türlü engellemeye rağmen hizmetini sürdürmeye devam eden bir siyasi partidir. MHP bugüne kadar hiç bir darbeyi, gayrimeşru kalkınmaya boyun eğmemiştir. Darbeler her zaman Türkiye’yi geri götürmüştür. Bugüne kadar olmuş bir çok darbe milletimize ve devletimize kalıcı hasarlar bırakmıştır.  “TÜRKİYE ÜZERİNDEN KUMAR OYNAYANLAR BEDELİNİ ÖDEYECEK”  12 Eylül’de demokrasiye zincir vurulmuş, haktan yana olan ülkücüler utanç verici muamelelere maruz kalmıştır. 12 Eylül darbesiyle 15 Temmuz aynı muassır kişilerin bir daha saldırdığı bir olaydır. Şirret sahipleri dün de olduğu gibi yine hayal kırıklığı uğrayacaktır. Türkiye’nin varoluşu üzerinde kumar oynayanlar bunların bedelini ödeyecektir. Darağacında şehadet getirenlere, celladından helallik isteyenlere bu milleti için şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.  “TERÖRİST BAŞIYLA KAHVALTI YAPAMAZSIN”  MHP olarak biz gazilerimizi ve şehitlerimizin ailelerini destekliyoruz ama bir siyasi parti genel başkanının terörist başıyla kahvaltı yapalım demesine biz şehit aileleriyle kahvaltı yaparak cevap veriyoruz. Sen benim devletimle kan davası olan terörist başıyla kahvaltı yapamazsın. Bırak onlarla kahvaltı yapmayı, onların ne evimizin etrafına, ne şehrimize, ne de kapımıza gelme hakkı vardır. Kimse şehit ailelerinin değeriyle oynamaya çalışmasın.” Konuşmasını bitiren Ünlü 15 Temmuz şehidi Serdar Gökbayrak’ın kardeşi Soner Gökbayrak’a, Tüm şehit aileleri adına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Şaban Arlı’ya ve 12 Eylül dönemini yaşamış ülkücü Ümit Kalın’a plaket takdim edildi.

MHP Kocaeli İl Teşkilatı şehit aileleriyle ve gazilerle kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yüklenerek terörist başıyla kahvaltı yapamayacağını ifade etti.

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş “Dışarıda olsaydım bir sabah Başak ile birlikte Meral Hanım’ın kapısını çalar ve 'Kahvaltıya geldik' derdim" sözlerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Güneydoğu’da şöyle bir gelenek var, kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız" sözleriyle karşılık vermiş, bu konuşma HDP ve İYİ Parti’nin yakınlaşması şeklinde yorumlanmıştı. MHP Kocaeli İl Teşkilatı bu konuşmanın ardından şehit aileleri ve gazilerle Tramway Cafe’de kahvaltıda bir araya geldi. Programa MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, KOMİAD Başkanı Durhan Topuz, şehit aileleri ve gaziler katıldı. 

“BOYUN EĞMEMİŞTİR” 

Kahvaltının ardından konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü şu ifadeleri kullandı: “MHP yarım asırlık onuru millet hizmetini her türlü engellemeye rağmen hizmetini sürdürmeye devam eden bir siyasi partidir. MHP bugüne kadar hiç bir darbeyi, gayrimeşru kalkınmaya boyun eğmemiştir. Darbeler her zaman Türkiye’yi geri götürmüştür. Bugüne kadar olmuş bir çok darbe milletimize ve devletimize kalıcı hasarlar bırakmıştır. 

“TÜRKİYE ÜZERİNDEN KUMAR OYNAYANLAR BEDELİNİ ÖDEYECEK” 

12 Eylül’de demokrasiye zincir vurulmuş, haktan yana olan ülkücüler utanç verici muamelelere maruz kalmıştır. 12 Eylül darbesiyle 15 Temmuz aynı muassır kişilerin bir daha saldırdığı bir olaydır. Şirret sahipleri dün de olduğu gibi yine hayal kırıklığı uğrayacaktır. Türkiye’nin varoluşu üzerinde kumar oynayanlar bunların bedelini ödeyecektir. Darağacında şehadet getirenlere, celladından helallik isteyenlere bu milleti için şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. 

“TERÖRİST BAŞIYLA KAHVALTI YAPAMAZSIN” 

MHP olarak biz gazilerimizi ve şehitlerimizin ailelerini destekliyoruz ama bir siyasi parti genel başkanının terörist başıyla kahvaltı yapalım demesine biz şehit aileleriyle kahvaltı yaparak cevap veriyoruz. Sen benim devletimle kan davası olan terörist başıyla kahvaltı yapamazsın. Bırak onlarla kahvaltı yapmayı, onların ne evimizin etrafına, ne şehrimize, ne de kapımıza gelme hakkı vardır. Kimse şehit ailelerinin değeriyle oynamaya çalışmasın.” Konuşmasını bitiren Ünlü 15 Temmuz şehidi Serdar Gökbayrak’ın kardeşi Soner Gökbayrak’a, Tüm şehit aileleri adına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Şaban Arlı’ya ve 12 Eylül dönemini yaşamış ülkücü Ümit Kalın’a plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.