Çayırova semt pazarlarında denetim

Çayırova 11.09.2020 - 12:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova semt pazarlarında denetim

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova’da kurulan semt pazarını ziyaret ederek korona virüs (Covid-19) salgını ile ilgili olarak denetlemelerde bulundu. Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanışını görmek ve denetlemek üzere Çayırova’da kurulan semt pazarını ziyaret etti. Kaymakam Gözen, zaman zaman pazarcı esnafını korona virüs tedbirleri hakkında bilgilendirdi, bazı esnaflara maske dağıttı. Çayırova’da vatandaşları tedbirlere uymaya davet ettiklerini belirten Kaymakam Gözen açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova’da da farklı noktalarda eş zamanlı denetimlerimiz gerçekleşiyor. Çayırova’da semt pazarlarını ziyaret ederek hem esnafımız hem de vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk.  3 KURALA UYMALIYIZ Şükürler olsun ki pazar yerinde vatandaş ve esnafımız kurallara riayet ediyorlar. İnşallah bu böyle devam eder. Bir an evvel gerçek normale dönebilmemiz için 3 kurala uymamız gerekiyor. Sadece bugün için değil, denetimlerimiz her zaman devam ediyor. Ceza kesmek elbette ki öncelikli amacımız değil ama kurallara uymamakta direnen vatandaşlarımızı diğer vatandaşlarımızın sağlığını korumak için üzülerek de olsa ceza uygulamak zorunda kalacağız. En kısa zamanda bu hastalıktan da kurtulacağımıza inanıyoruz. Çayırova’da kurallara uyuluyor ancak yine de arzu ettiğimiz seviyede değil. Özellikle toplu organizasyonlardan kesinlikle uzak durmak gerekiyor. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza karşı daha hassas olmalıyız.”

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova’da kurulan semt pazarını ziyaret ederek korona virüs (Covid-19) salgını ile ilgili olarak denetlemelerde bulundu.
Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanışını görmek ve denetlemek üzere Çayırova’da kurulan semt pazarını ziyaret etti. Kaymakam Gözen, zaman zaman pazarcı esnafını korona virüs tedbirleri hakkında bilgilendirdi, bazı esnaflara maske dağıttı. Çayırova’da vatandaşları tedbirlere uymaya davet ettiklerini belirten Kaymakam Gözen açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova’da da farklı noktalarda eş zamanlı denetimlerimiz gerçekleşiyor. Çayırova’da semt pazarlarını ziyaret ederek hem esnafımız hem de vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. 
3 KURALA UYMALIYIZ
Şükürler olsun ki pazar yerinde vatandaş ve esnafımız kurallara riayet ediyorlar. İnşallah bu böyle devam eder. Bir an evvel gerçek normale dönebilmemiz için 3 kurala uymamız gerekiyor. Sadece bugün için değil, denetimlerimiz her zaman devam ediyor. Ceza kesmek elbette ki öncelikli amacımız değil ama kurallara uymamakta direnen vatandaşlarımızı diğer vatandaşlarımızın sağlığını korumak için üzülerek de olsa ceza uygulamak zorunda kalacağız. En kısa zamanda bu hastalıktan da kurtulacağımıza inanıyoruz. Çayırova’da kurallara uyuluyor ancak yine de arzu ettiğimiz seviyede değil. Özellikle toplu organizasyonlardan kesinlikle uzak durmak gerekiyor. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza karşı daha hassas olmalıyız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.