Şişecam web sitesine ödül!

Çayırova 09.09.2020 - 12:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Şişecam web sitesine ödül!

Çayırova’da Teknoloji Merkezi ve işletmeleri bulunan, Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan  Şişecam’ın kurumsal web sitesi www.sisecam.com.tr bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile gerçekleşen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girerek “Gold Winner” ödülüne layık görüldü. Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarıyla soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam, www.sisecam.com.tr web sitesinde her ülke için özel ülke sayfalarının yanı sıra inografiklerle zenginleştirilmiş özel içerikler de yer alıyor. 40’DAN FAZLA ÜLKEDEN 10 BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU En iyi web sitelerini, videoları, çevrimiçi reklamcılık, basılı medya ve mobil uygulamalarını teşvik eden ve ödüllendiren sektörün en prestijli yarışmalarından Horizon Interactive Awards’a, bu yıl dünya genelinde 40’tan fazla ülkeden, 10 binin üzerinde başvuru gerçekleşti. Horizon Interactive Awards’da ödül almaya hak kazanan başvurular dünyanın her yerinden çeşitli multimedya, grafik tasarım, reklamcılık ve pazarlama geçmişlerinden gelen endüstri profesyonellerinden oluşan bir jüri tarafından incelenerek belirleniyor. Yarışmada başvurular, uluslararası bir sahnede tanınma, müşteriyle ilişkileri güçlendirme, rekabet avantajı sağlama gibi kriterlere göre değerlendiriliyor. Şişecam’ın web siteleri 2017 yılında da Horizon Interactive Awards’dan ödüle layık görülmüştü.

Çayırova’da Teknoloji Merkezi ve işletmeleri bulunan, Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan  Şişecam’ın kurumsal web sitesi www.sisecam.com.tr bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile gerçekleşen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girerek “Gold Winner” ödülüne layık görüldü. Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarıyla soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam, www.sisecam.com.tr web sitesinde her ülke için özel ülke sayfalarının yanı sıra inografiklerle zenginleştirilmiş özel içerikler de yer alıyor.

40’DAN FAZLA ÜLKEDEN 10 BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU

En iyi web sitelerini, videoları, çevrimiçi reklamcılık, basılı medya ve mobil uygulamalarını teşvik eden ve ödüllendiren sektörün en prestijli yarışmalarından Horizon Interactive Awards’a, bu yıl dünya genelinde 40’tan fazla ülkeden, 10 binin üzerinde başvuru gerçekleşti. Horizon Interactive Awards’da ödül almaya hak kazanan başvurular dünyanın her yerinden çeşitli multimedya, grafik tasarım, reklamcılık ve pazarlama geçmişlerinden gelen endüstri profesyonellerinden oluşan bir jüri tarafından incelenerek belirleniyor. Yarışmada başvurular, uluslararası bir sahnede tanınma, müşteriyle ilişkileri güçlendirme, rekabet avantajı sağlama gibi kriterlere göre değerlendiriliyor. Şişecam’ın web siteleri 2017 yılında da Horizon Interactive Awards’dan ödüle layık görülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.